Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy S8 Plus modelinde çift kamera yer alacak mı?

Şubat sonunda düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus cephesinden haberler gelmeye devam ediyor. Bu defa S8 Plus modeline ilişkin son gelişmelerle karşınızdayız. MobileFun sitesinin ortaya çıkardığı yeni çizimler, S8 Plus modelinde çift kameranın yer alacağını gösteriyor. Arka bölümde kamera için ayrılan boşluğa iki kameranın rahatlıkla yerleştirilecek genişlikte olduğunu söyleyebiliriz. Bir süredir zaten Plus modelinde çift arka kameranın yer alacağı konuşulan bir gelişmeydi.

Galaxy S8 Plus
Galaxy S8 Plus

Kameraların 13 megapiksel olacağı iddia ediliyor. Ancak çift kameranın neler sunacağı konusunda ise şu an için bir bilgiye sahip değiliz.

Galaxy S8 Plus yeni bir tuş ile geliyor!

Görüntüler ayrıca telefonun kenarlarında dört adet fiziksel tuşun yer alacağını gösteriyor. Sağ tarafta güç ve ses butonları yer alırken, sol taraftaki tuşun ise sesli asistan uygulaması Bixby için olacağı iddia ediliyor.

Görüntüler ayrıca S8 Plus modelinde kulaklık girişinin yer alacağını gösteriyor. Ayrıca telefonun veri ve şarj giriş noktasının USB Type-C olacağı görünüyor.

Galaxy-S8-Render-

>> İlginizi çekebilir; Sony Xperia telefonlara Gece Modu özelliği geliyor

>> İlginizi çekebilir; LG G6 tasarımı netlik kazandı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu