Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Essential Phone için işler yolunda gitmiyor

Son dönemin kuşkusuz en dikkat çeken akıllı telefon tanıtımlarından biri Essential şirketinin mayıs sonunda duyurduğu Essantial Phone ya da diğer adıyla Essential PH-1 modeli oldu. Ciddi bir yatırımcı desteğini arkasına alan şirket 30 Mayıs’ta duyurduğu Essential PH-1 akıllı telefonu 30 Haziran’a kadar satışa sunacağını vaat etmişti, ancak ön sipariş veren hiçbir kullanıcı henüz telefonu eline alabilmiş değil. Üstelik konuya ilişkin şirket cephesinden de bir açıklama gelmedi. Son gelen haberlere göre Essential Phone için işler yolunda gitmiyor ve görünüşe bakılırsa telefonun gecikmesinde şirket yönetiminde yer alan önemli yöneticilerin istifası önemli bir rol oynuyor.

Essential Phone için işler yolunda gitmiyor
Essential Phone için işler yolunda gitmiyor

Essential Phone için işler yolunda gitmiyor

Business Insider tarafından yayınlanan rapora göre Essential’ın pazarlama sorumlusu Brian Wallace şirketten ayrıldığını açıkladı. Bunun yanı sıra şirketin iletişim şefi Andy Fouché de yine yakın zamanda Essential’dan ayrılan bir başka kıdemli yönetici oldu.

Bir yöneticinin şirketten ayrılması ya da meslek değiştirmesi olağan karşılanan bir durum, fakat üst üste gelen ayrılıklar Essential cephesinden işlerin pek de yolunda gitmediğini gösteriyor. Mali konularda şirketin herhangi bir darboğaz yaşadığına ihtimal verilmiyor, zira şirketin halihazırda bankada 300 milyon dolar nakit parası bulunuyor.

700 dolardan satışa sunulacak Essential Phone hakkında tüm detaylara buradaki haberimizden göz atabilirsiniz.

Galaxy J7 2017 ve J5 2017 için yeni güncelleme

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu