Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Redmi 9 için yeni bilgiler geldi!

Xiaomi’nin daha uygun fiyatlı olan alt markası Redmi, yeni telefonu hakkında ipuçları verdi. Xiaomi Redmi 9 üst segmente kafa tutacak gibi.

Xiaomi zaten uygun fiyata telefonlar satarken, bir de Redmi ismini verdiği alt markası ile uygun fiyatın dibine vurmuştu. Redmi Note 8 Pro modeli ile büyük sükse yakalayan firma, 2020 yılında üst segmente de kafa tutacak gibi görünüyor.

Redmi 9 olarak isimlendirilecek olan bu model hakkında Xiaomi Hindistan Genel Müdürü Manu Kumar Jain ilk açıklamaları yaptı. Manu Kumar Jain Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile telefonun daha güçlü işlemci ve daha güçlü bir kullanıcı deneyimi ile geleceğinin sinyallerini verdi.

Redmi fiyatı uygun tutmak için muhtemelen Xiaomi 9T‘de de kullanılan Qualcomm’un Snapdragon 730G yonga setine yer verecektir. Redmi’nin bir sürpriz yapıp 5G destekli Qualcomm veya MediaTek Destiny yonga setine de yer verme ihtimali bulunuyor.

Minimumda üçlü kamera kurulumu ile gelmesini beklediğimiz telefonda muhtemelen damla çentikli tek ön kamera kurulumu yer alacak. İyi ihtimalle bu modelde Galaxy S10 Plus’taki gibi çift ön kamera kurulumu da yer alabilir.

Eğer söylendiği gibi çok güçlü bir model gelirse Redmi’nin 200-250 dolar bandına bu yıl inemeyeceğini söyleyebiliriz. Bakalım Çin pazarında fiyat segmenti bu yıl yukarı doğru çıkacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu