Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo V20 SE görüldü; fiyat iyi olursa Note 8’i katleder!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarına da giriş yapan Vivo, yeni V20 SE modelini yakında tanıtmaya hazırlanıyor! Peki cihaz nasıl bir donanımla geliyor?

Bir süredir çeşitli iddialar ile ortaya çıkan V2022 model numaralı Vivo V20 SE, bir kez daha gündeme geldi. Bugün Geekbench testlerinde boy gösteren model, orta segment özellikleri ile dikkat çekerken, fiyat tarafında başarılı olursa pazarın iddialı modellerinden biri olabilir. Üreticinin ülkemiz pazarına giriş yapmış olması da bu cihaza daha farklı yaklaşmamıza neden olurken, gelin Vivo V20 SE’nin Geekbench skorlarına bir bakalım.

Daha öncesinde orta segment bir model olacağı netleşen ve birtakım sertifikasyonlar ile gündeme gelen Vivo V20 SE, Geekbench testlerinde 1.80 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 665 ile boy gösterdi. Testte Snapdragon 665 olarak belirtilmeyen işlemci Trinket adıyla şifrelenirken, daha öncesinde bu yongayı kullanan cihazların Trinket isimli bir yongayla testlere girmesi Snapdragon 665’i doğruluyor diyebiliriz.

Bunun dışında testte 8GB RAM ve Android 10 ile birlikte görülen telefon; tek çekirdekte 316 puan, çok çekirdekte ise 1377 puan almış durumda. Son olarak model, daha öncesinde TKDN, IMDA ve Indonesia Telecom gibi birçok sertifikasyon sitesinde yer almış; ancak ortaya çıkan bilgiler şuankinden pek farklı olmamıştı. Bakalım Çinli Vivo, yeni modelini nasıl pazara sunacak? Fiyat tarafında nasıl bir yol izleyecek? Bu model Türkiye’de satışa sunulacak mı? Bunu bize zaman gösterecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu