Akıllı TelefonAndroidGenelGeneral MobileGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

General Mobile GM 10 Türk Telekom sitesinde resmen ortaya çıktı!

Bugün bir anda General Mobile GM 10 Türk Telekom sitesinde ortaya çıktı. Peki yeni nesil GM 10 bize ne sunacak? İşte ilk detaylar…

Yerli marka General Mobile bir süredir sessizliğini koruyor. Bu sessizlik ne kadar sürecek diye merak ederken bugün Haruncan ELMAS isimli kullanıcımızdan gelen bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedik. Zira gelen görsele baktığımızda General Mobile GM 10 Türk Telekom sitesinde VOLTE ve VOWİFİ destekli cihazların arasına girmiş görünüyor.

Bu görsel oldukça önemli bir görsel; zira GM 10‘nun ayak seslerini bir şekilde duyduğumuza sevindik. Zira bu dönemde yerli markalara daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Her ne olursa olsun General Mobile’ın yeni bir telefon üzerinde çalışması oldukça önemli bir haber. Biz yayın olarak yerli markalara her zaman destek veriyoruz ve bu noktada da General Mobile‘ın yeni ürününü ciddi anlamda merak ediyoruz.

Son dönemde General Mobile ile ilgili birçok spekülasyon ve dedikodunun olduğu bir ortamda yeni bir telefonun pazara sunulması ekip olarak bizi oldukça heyecanlandırdı. General Mobil GM 9 Pro birçok anlamda oldukça iyi bir telefondu ve kamera tarafında DxOMark puanı ile de en iddialı yerli telefondu. Bakalım GM 10 hatta GM 10 Pro serisi bize ne sunacak?

Markadan bilgi gelirse sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bakalım telefon nasıl bir donanım ile karşımıza çıkacak???

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu