Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobil UygulamalarTeknoloji

Facebook Messenger Lite Türkiye’de kullanıma sunuldu

Facebook’un geçen yıl ekim ayında duyurduğu ve sadece birkaç ülkede kullanıma sunduğu Facebook Messenger Lite uygulaması bu defa dünya geneli için yayınlandı. Aralarında Türkiye’nin de yer aldığı 150 ülkede artık Google Play Store’de Messenger Lite uygulaması indirilebiliyor.

Messenger Lite uygulaması orijinal Messenger ile karşılaştırıldığında daha hafif ve daha küçük boyutlu. Orijinal Messenger 55 MB boyutundayken, Facebook daha az veri, daha az tüketen ve daha düşük donanımlı cihazlar için geliştirdiği Messenger Lite uygulaması ise sadece 10 MB dosya boyutuna sahip.

Facebook Messenger Lite
Facebook Messenger Lite

Düşük donanımlı bir cihaza sahipseniz ya da Messenger uygulamasını kullanırken RAM, işlemci gibi donanımlarda sorun yaşıyorsanız Lite sürümünü indirmenizi tavsiye ederiz.

Tabii hafifleştirilmiş sürümün bazı dezavantajları da yok değil. Kullanıcılar Messenger Lite uygulamasında Messenger Day ve kamera efektleri gibi belirleyici özelliklerden yararlanamayacak. Messenger Lite uygulamasını alt bölümdeki link aracılığıyla indirebilirsiniz.

Messenger Lite indir!

 

Xperia XZ Premium ön siparişleri başlıyor! İşte fiyatı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu