Akıllı BileklikGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Band 6 Ucundan Göründü!

Büyük bir ilgiyle beklenilen Xiaomi Mi Band 6 duyurulmuş ve bir afiş paylaşılmıştı. Paylaşılan afişin devamında bilekliğin tasarımı göründü!

Bizim de daha önce haberini yaptığımız Xiaomi Mi Band 6 için yeni görseller ortaya çıktı. Bu görsellerle birlikte yeni model akıllı bilekliğin tasarımının bir kısmı göründü. Bunula birlikte, arayüzünde kullanacağı simgeler ve içerisinde bulunduracağı spor modlarının logoları da belirmiş oldu. Madem öyle haydi gelin akıllı bilekliğin yeni ortaya çıkan detaylarına bakalım!

Xiaomi Mi Band 6 Tasarımı, Arayüzü ve Özellikleri 

Xiaomi yılın ilk gününden beri 29 Mart için büyük bir tanıtım etkinliği planlamakta ve gün saymakta. Mi Band 6’da bu etkinlikte tanıtılması planlanan cihazlardan biri niteliği taşıyor. Buna rağmen bilekliğin özellikleri hakkında varsayımdan öteye geçebilmek mümkün değil. Ancak bugün paylaşılan bir görsele göre saatin tasarımının bir kısmı görünüyor.

Xiaomi Mi Band 6 Tasarım

Bileklik bu görselde de belirdiği üzere üst kasa ve kordon tasarımı ile bir önceki kardeş model Mi Band 5’i andırıyor demek yanlış olmaz. Bununla beraber kavisli bir ekran tasarımına şahitlik edebiliriz. Görselden daha fazla çıkarım yapmak gerekirse hem ekranın hem de kayış(gövde) kısmının daha da büyüdüğünü düşünüyoruz. 360×152 piksel çözünürlükte olması beklenen bileklikte aranan bir başka özellik de SpO2 sensörü taşıması. Rakipleri bu özelliği bünyesinde barındırırken Mi Band 6 aynı performansı göstermezse büyük bir hayal kırıklığı yaşatacaktır.

Xiaomi Mi Band 6 Arayüz

Farklı bir görselde de belirdiği üzere saatin arayüzünde gösterilecek olan logolardan bazılarının yukarıdaki gibi olmasını beklemekteyiz. Bununla beraber saatin içerisinde yaklaşık 30 adet spor modu bulunacak. Yani bir önceki modelinden tam 19 adet daha fazla spor modu eklenecek. Eklenecek olan spor modlarından bazıları ise şöyle:

  • Boks ve Kick Boks
  • Dans ve Sokak Dansı
  • Jimnastik
  • Esneme
  • Bowling
  • Zumba
  • Masa Tenisi

Xiaomi Mi Band 6 Spor Modları

Bunlarla birlikte yeni gelecek olan spor modları iç mekan sponsorlarının bir çoğunu içeriyor olacak. Duyumlara göre akıllı saatin en ilham verici yeniliği ise cihazımıza gelen mesaj bildirimlerine bileklik üzerinden cevap verebiliyor oluşumuz olacak. Cihaz eğer böyle bir yenilik ile gelirse özellikle Türkiye’de uygun fiyatı ile birlikte yok satması işten bile değil.

Elimize ulaşan bilgiler bu kadardı. Devamını yarınki Xiaomi tanıtım etkinliğinde öğreneceğiz. Tanıtım lansmanını kaçırmamanızı tavsiye ederiz!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu