Akıllı TelefonOPPO

Oppo Find X6 Serisi Sertifika Toplamaya Başlıyor

Oppo’nun Find X6 serisi sertifikasyon sitelerine uğramaya başlayarak yavaş yavaş kendini göstermeye başladı.

Oppo’nun yeni serisi olan Find X6 serisinin 2023 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürüleceğine dair çok sayıda söylenti bulunuyor. Şirket tarafından lansman için bir tarih beklenirken seride bulunan modeller Çin’de CMIIT sertifikasyon sitesinde kendilerini gösterdi. Modellerin yakın bir süre sonra ilk olarak Çin pazarında ardından küresel pazara sürülebileceğini gösteriyor.

PGFM10 ve PGEM10 model kodlarına sahip olan iki yeni Oppo modeli CMIIT sertifikasyon sitesi tarafından onaylandı. Bu modellerin Find X6 ve X6 Pro telefonları olması bekleniyor.

Oppo Find X6 Serisi CMIIT

Sertifikasyon sitesinde yayınlanan listede modellerin teknik özellikleri hakkında bir bilgi bulunmuyor. Ancak bu sitede yayınlanmasından sonra 3C ve TENAA sertifikasyon sitelerinde de görüntülenmesinin yakın olmasını bekleyebiliriz. Find X6 serisinin Şubat ayında İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2023 teknoloji fuarında hem görücüye çıkma hem de piyasaya sürülme olasılığı bulunuyor.

Çok kısa bir süre önce TENAA üzerinde görüntülenen Realme GT Neo 5’in teknik özellikleri ortaya çıkmıştı. Find X6’nın da GT Neo 5’te olan ekran ve işlemcinin aynı olması bekleniyor. Bu nedenle X6 modelinin 1.5K çözünürlüklü 6.7 inç OLED ekran ve Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi ile gelmesini bekleyebiliriz. X6 Pro modelinin de normal modele kıyasla QHD+ OLED kavisli bir ekranla ve Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi ile gelmesini bekleyebiliriz.

Oppo Find X6 Pro

Bazı sızıntılara göre X6 Pro’da 120x’e kadar yakınlaştırma desteği olan üç adet 50 megapiksellik kamera bulunduğu söyleniyor. Ayrıca her iki telefonda da 32 megapiksel Sony IMX709 ön kameraya sahip olması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir: OPPO Find X6 Pro’nun Kamera Bilgileri Sızdırıldı

Find X6 modeli 80W kablolu hızlı şarj destekli 4800 mAh pil kapasitesine, X6 Pro modelinin de 100W kablolu hızlı şarj ve 50W kablosuz hızlı şarj destekli 5000 mAh pil kapasitesine sahip olacağı söyleniyor. Her iki telefonda da LPDDR5x RAM, UFS 4.0 depolama teknolojisi kullanılacak. Seri kutusundan Android’in son işletim sistemi olan Android 13 işletim sistemi ve kendi yazılımı olan ColorOS 13 ile birlikte çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu