Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung One UI 4.1 Güncellemesini Daha Fazla Modele Getiriyor

Samsung One UI 4.1 güncellemesinin dağıtımı tam gaz sürdürüyor. Güncelleme şimdi de Note 20 ve S20 serisi ile Galaxy Z Fold 2’ye geldi.

Samsung ilk olarak Galaxy S22 serisinde yer verdiği One UI 4.1 güncellemesini bu defa Galaxy S20 serisi, Galaxy Note 20 serisi ve Galaxy Z Fold 2 için yayına aldı. Şirket bu telefonlar için güncellemeyi ilk olarak anavatanı Güney Kore’de yayına aldı. Yeni güncelleme One UI 4.1’in sunduğu yeniliklerin yanında mart ayı güvenlik düzeltmelerini içeriyor. Samsung bu güncelleme ile 50’dan fazla güvenlik ve gizlilik açığını kapatıyor.

İlk etapta Güney Kore’de dağıtımı sağlanan güncellemenin çok geçmeden küresel çapta da yayınlanmasını bekliyoruz. Merak edilen Samsung’un bu güncellemeyi akıllı widget’ları dahil edip etmediği. SamMobile sitesinde konu hakkında bir açıklama bulunmuyor. Samsung, Galaxy S21 için yayınladığı güncellemeye akıllı widget’ları dahil ederken, Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 için yayınlanan güncelleme de ise widget’lar yer almadı.

Samsung Galaxy S21

One UI 4.1 güncellemesinde Google Duo canlı paylaşım özelliğiyle, kullanıcılar desteklenen uygulamalar arasında arkadaşlarınız ve ailenizle yeni yollarla bağlantı kurmasını sağlıyor. Yeni işlev sayesinde kullanıcılar Samsung Notlar veya Galeri aracılığıyla fikirlerini paylaşabilir, YouTube videolarını birlikte izleyebilir ya da Google Haritalar konumlarını aramasına olanak tanır.

Güncelleme kapsamında ayrıca Uzman RAW kamera işlevi, Nesne Silgisi, daha fazla kamerada Pro modu, Gece modu portre çekimi, RAM Plus ve klavye gelişmeleri yer alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu