Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTabletTeknoloji

realme Pad 5G Fiyatıyla Çok Sevindirecek

Son zamanların en beklenen tablet modeli realme Pad 5G fiyat konusunda isteneni verecek. İşte bilinen tüm detaylar karşınızda.

Son zamanlarda sızıntılara ve gündeme konu olan realme Pad 5G, uzun zamandır çıkış yapmayı bekliyor. Tabletin yakınlaşan çıkışı ile birlikte yoğun sızıntıları da ortaya çıkmaya başladı. Bu son gelişmelerden birisi tabletin sürpriz bir işlemci seçeneğine sahip olacağını göstermişti. Ancak yeni bir bilgi, tabletin uygun fiyat gamını hedeflediğini aktardı.

realme Pad 5G Fiyatıyla Segmentinde Kral Olacak

Geçtiğimiz haftada sizlere realme’nin yeni bir tablet piyasaya süreceğini aktarmıştık. Daha önce realme Pad ve Pad Mini’yi piyasaya süren şirket, şimdi Pad 5G ile üst segmente yeni bir tablet getirmiş olacak. Tabletin fiyatından önce özelliklerine göz atmak gerekirse karşımıza QHD+ çözünürlükte ve 120Hz yenileme hızı sunacak olan LCD bir panel çıkacak.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 870 yonga setinden alması beklenen tablet, muhtemelen 8GB RAM ve 128GB/256GB dahili depolama seçenekleri ile eşleştirilecek. Tabletin bu özelliklerle yoğun bir performans sunacağı kolayca anlaşılabiliyor. Kutudan 8.360 mAh kapasiteli pil ile çıkacağı aktarılan tabletin yüksek hızlı şarj desteği sunması da bekleniyor.

realme Pad 5G

Yazımızın konusu olan fiyat detayında ise bilgiler realme’nin Başkan Yardımcısı Xu Qi’den geliyor. Kişinin aktardıklarına göre Pad 5G, bulunduğu segmentte en uygun fiyatlı ve en performanslı tablet olarak yer alacak. Yani realme Pad 5G’nin Snapdragon 870 taşıyan en ucuz tablet olacağını anlıyoruz.

Tabletin daha ince detayları şu anda belli değil ve yeni detayların 26 Mayıs’ta yani tabletin tanıtılacağı günde belli olacağını düşünüyoruz. Yeni gelişmeler için sıkı takipte kalın.

Realme Narzo 50 5G Satışa Sunuldu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu