Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSonyTeknoloji

Sony MWC 2020 etkinliğine katılmayacak! Sony yok LG yok Amazon yok eee kim var?

Sony MWC 2020 etkinliğine katılmayacağını açıkladı. Çinlilerin korona virüsü Sony’i de etkileyecek. Peki, yeni Xperia telefon tanıtılmayacak mı?

Çin’de ortaya çıkan korona virüsü Mobile World Congress’i de etkiledi. GSMA her ne kadar Mobile World Congress etkinliği için önlem aldık dese de, teknoloji firmaları etkinlikten teker teker çekilme kararı almaya başladı. LG ve Amazon gibi dev isimlerinde Mobile World Congress’e katılmama kararına bugün Sony’den de destek geldi. Sony, MWC 20 etkinliğine, korona virüsünü gerekçe göstererek katılmayacağını açıkladı.

Sony MWC 2020 etkinliğini pas geçecek!

Bu şartlar altında MWC’nin hala düzenlenecek olması enteresan. Samsung zaten etkinlikten önce Galaxy S20 ve Galaxy Z Flip modellerini yarın düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak. Durum böyle olunca Samsung’un da etkinlikten çekilme olasılığı çok yüksek. MWC 20 etkinliği sadece Çinli firmalar arasında geçecek gibi görünüyor.

GSMA’nın etkinliği erteleme gibi bir niyeti yok gibi görünüyor. GSMA’nın bugün basına göndermiş olduğu mailde, tüm tedbirlerin yer aldığı ve katılımcıların virüs kapmaması için elinden geldiklerini yaptıkları belirtiliyor. Her ne kadar önlem alınırsa alınsın 3.000 kişiden fazla kişinin geleceği bu etkinlikte istemesek de illa ki bir sağlık sorunu baş gösterecek gibi görünüyor.

Sony MWC 2020

Sony, MWC’ye katılmayacağını açıkladıktan sonra yeni telefonlarını 24 Şubat 2020 tarihinde YouTube hesabı üzerinden düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağını açıkladı. Yeni Xperia modellerini bu etkinlikte tanıtacak olan Sony, çok düşük ihtimal de olsa giyilebilir teknoloji alanına da adım atacak. Sizce bu şartlar altında MWC etkinliği ne olursa olsun düzenlenmeli mi? Yoksa sağlık daha önemli diyip etkinlik ertelenmeli mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu