Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi CEO’su sordu “Redmi Note 7 Pro’da neyi daha iyi yapalım?”

Xiaomi’nin alt markası Redmi tarafından tanıtılan Note 7 son dönemin en çok konuşulan telefonlarından biri. Telefonun zaten fiyatı, teknik özellikleri ve tasarımı göz önüne alındığında kullanıcıların ilgisini çekmemesi mümkün görünmüyor. Şimdi ise gözler Redmi Note 7 Pro modeline çevrilmiş durumda.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Redmi CEO’su Weibo aracılığıyla yayınladığı bir ankette “Note 7 Pro’da en çok hangi özelliğin geliştirilmesini istersiniz?” sorusunu yöneltti. Katılımcıların %35’lik dilimi işlemcinin geliştirilmesini istiyor. Redmi Note 7’da Snapdragon 660 işlemcili kullanılıyor. Pro modelde ise Snapdragon 675’in kullanılacağı gelen bilgiler arasında.

Redmi Note 7 Pro
Redmi Note 7 Pro

Kullanıcılar ikinci olarak kamera tarafında iyileştirmeler istiyor. Note 7 halihazırda Samsung üretimi 48 megapiksel arka kameraya sahip. Bunu destekleyen 5 megapiksellik bir kamera daha mevcut. Note 7 Pro’da ise Sony üretimi 48 megapiksel kameranın yer alacağı beklentiler arasında. Ayrıca telefon bu defa 4K video kaydı gerçekleştirecek.

Kullanıcıların istekleri arasında üçüncü sırada depolama birimini görüyoruz. Bu detay zaten Xiaomi Başkanı tarafından onaylandı ve telefonda 6GB RAM + 128GB’a sahip bir versiyon olacak. Kullanıcıların istekleri arasında ayrıca 8GB RAM, daha büyük bir batarya, gelişmiş bir ön kamera ve su/toz koruması var.

 

Sürpriz! Huawei Mate Mini ve Mate Smart geliyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu