Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarMobirollerMotorolaTeknoloji

Moto Razr 2022 Kanlı Canlı Görüntülendi

Motorola’nın yeni katlanabilir telefonu Moto Razr 2022 kanlı canlı görüntülendi. Selefine göre daha güçlü bir şekilde geliyor.

Katlanabilir telefonlara serisine bu yıl bir yenisi daha eklenecek. Motorola’nın efsanevi ikonik modeli Razr geçtiğimiz yıl katlanabilir telefon formunda karşıma çıkmıştı. Ancak bu model orta segmentte yer aldığı için pek ilgi görmemişti. Ancak firma çok yakında Moto Razr 2022 ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bugün ise telefonun yüksek kaliteli canlı fotoğrafları ortaya çıktı.

Orijinal Motorola Razr’ı (2019) hatırlarsanız, çok sıra dışı bir paket ile gelmişti . Şimdi üretici, cihazın fiyatı üzerinde olumlu bir etkisi olması gereken paradan tasarruf etmeye karar verdi. Yani anlayacağınız kutu içeriğinde sadeleştirme yapılacak.

Motorola Razr 2022’nin 120Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde P-OLED katlanabilir ekran, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti, 12 GB’a kadar RAM ve 512 GB’a kadar yerleşik depolama ile birlikte gelmesi bekleniyor. Razr 2022’nin kapağında 3 inçlik ikincil bir ekran olacak. Arka tarafta ise 50 megapiksel ana kamera ve 13 megapiksel ultra geniş kamera bulunacak.

Cihaz, selfie çekmek için 32 megapiksel kamera ile gelecek. Android 12 işletim sistemi ve MyUX 4.0 ile kutusundan çıkacak olan telefon güvenliği yana monte edilmiş parmak izi okuyucusu ile sağlayacak. Motorola, bu ayın sonlarında yeni nesil Razr’ı piyasaya sunacak. Fiyat açısından bu modelin 1.500 dolar bandında olması bekleniyor. Türkiye pazarını yine pas geçecek olan yeni model, tasarımsal açıdan daha kaliteli görünüyor. Ancak yine aynı formda olması kullanıcıların satın alma tercihlerini etkileyebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu