Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy Z Flip6 Gücünü Gösterdi

Markanın bir sonraki katlanabilir akıllı telefonu Samsung Galaxy Z Flip6, Geekbench testinde Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisiyle göründü.

Yaz döneminde tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Z Flip6, bir kez daha Geekbench karşılaştırma veritabanında görüldü. Grafik performansı daha önce test edilen telefonun bu defa işlemci özellikleri detaylandırıldı.

Samsung Galaxy Z Flip6 Geekbench Testinde

Galaxy Z Flip 6‘nın (SM-F741U) Snapdragon 8 Gen 3 işlemcili versiyonu Geekbench testinde ortaya çıktı. Model numarasından anlaşıldığı kadarıyla bu model Amerika’da satışa sunulacak. Katlanabilir telefon Tek çekirdek test sonucundan 1794 puan çok çekirdekli test sonucundan ise 4486 puana almayı başarıyor.

Yine buradaki verilere göre telefon kutudan Android 14 ile çıkacak ve 12GB RAM‘e sahip görünüyor. Bu model ile birlikte ilk kez Galaxy Z Flip serisinde 12GB RAM’e geçiş olacak. Serisinin son modeli olan Galaxy Z Flip 5 hatırlayalım 8GB RAM + 256GB depolama ve 8GB RAM + 512GB depolama versiyonlarıyla çıkış yaptı.

Daha önceki raporlara bakılırsa Galaxy Z Flip 6 dünya çapında iki farklı işlemciyle çıkış yapacak. Telefonun Türkiye’de satılacak sürümünde muhtemelen Exynos 2400 olacak.

Galaxy Z Flip 6’nın tanıtımının temmuz başında Unpacked etkinliğinde yapılması bekleniyor. Şirket aynı gün Galaxy Z Fold6’yı ve muhtemelen Galaxy Z Fold6 Ultra‘yı da resmi olarak duyuracak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu