Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Reno 6 Lite Geliyor, İşte Özellikleri

Reno 7 serisinin gündemden düşmediği bir dönemde OPPO’dan sürpriz bir model geliyor. OPPO Reno 6 Lite özellikleriyle karşımzıda…

OPPO Reno 6 serisinin son modeli çok yakında tanıtılacak. OPPO Reno 6 Lite ismiyle çıkış yapacak telefon serideki altıncı model olacak. Seri daha önce Reno 6Z , Reno 6 4G, Reno 6, Reno 6 Pro ve Reno 6 Pro+ modellerini içeriyordu. Reno 6 Lite, şirketin Avrupa pazarını hedefleyen bütçe dostu bir telefonu olacak. Bu Lite modeli çok geçmeden Türkiye’de de göreceğiz.

Güvenilir bir kaynak telefonun başlıca özellikleri ve görünümünü açığa çıkarmış durumda. Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekranla gelen telefonda kamera ekran üzerinde sol üst köşeye konumlandırılıyor.

33 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyan Reno 6 Lite modelinde parmak izi tarayıcısı ekran altında yer alıyor. 6GB ve 8GB RAM seçenekleriyle çıkış yapacak telefona Qualcomm tarafından geliştirilen bir işlemci güç verecek. Cihazda ayrıca 5GB sanal RAM olacak.

Cihazın arka kamera sisteminde 48 megapiksel ana kamera, 2 megapiksel derinlik sensörü ve 2 megapiksel makro kamera bulunuyor. AI 2.0 ile Süsleme, AI sahne geliştirme, gece modu ve benzeri gibi fotoğrafçılık özellikleri telefonda yer almakta.

Öte yanda Reno 6 Lite’ın yeniden markalanmış OPPO F19 olacağı iddia ediliyor. Bu durumda telefondaki ekran 6.43 inç büyüklüğünde olup 60Hz tarama hızını destekleyecek. İşlemci biriminde ise sekiz çekirdekli Snapdragon 662’yi göreceğiz. Reno 6 Lite ayrıca kutudan Android 11 / ColorOS 11.1 ile çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu