Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 8 Pro 6 kamerasıyla işte böyle görünecek!

OnePlus geçen ay 7T modelini duyurduktan kısa bir süre sonra OnePlus 8 Pro modeline ait ilk görüntüler güvenilir bir kaynak tarafından sızdırıldı. Şimdi de bu tasarımın bir kez daha onaylandığını görüyoruz.

OnePlus8 Pro için belirli noktalarda OnePlus 7 Pro’nun revize edilmiş hali diyebiliriz. Arka taraftan başlayacak olursak; burada alt alta dizilmiş üçlü bir kamera kümesi bizleri karşılıyor. Hemen altında ise çift tonlu LED flaş yer alıyor.  Kamera kümesinin sağında ise ToF kamera ve daha iyi netleme için bir lazer sensör gözümüze çarpıyor.

OnePlus 8 Pro toplamda 6 kamera ile geliyor

Ön tarafa baktığımızda OnePlus’ın bizce en önemli gelişmeye burada yer verdiğini söyleyebiliriz. OnePlus 7 Pro ve 7T Pro modellerinde gövde içerisinden çıkan ön kamera, OnePlus8 Pro’ya gelindiğinde bu defa kamera üzerindeki bir deliğe yerleştirilecek.

Geçen ay ve henüz ortaya çıkan iki görüntü arasındaki temel fark ise ön kamera sayısı. Geçen ayki görüntüde bir ön kamera, bu defa ise çift ön kamera görüyoruz. Pro modelde toplamda altı kamera kullanılacağını söyleyebiliriz. Bunlardan biri OnePlus 8 olabilir diye  içimizden geçirmiyoruz değiliz, fakat şirketin iki telefon arasındaki belirgin farkları da  (kavisli ekran vb.) hemen ortadan kaldıracağını düşünmüyoruz.

OnePlus 8 Pro

Yayınlanan görüntülere baktığımızda telefonun sağ tarafında ses butonları, solunda ise güç butonu ve OnePlus zil sesi / titreşim / sessiz durumlar için atadığı özel buton bulunuyor.

OnePlus 7 Pro bu yıl mayıs ayında tanıtıldı. OnePlus 8 serisi içinse görüntülerin bu kadar yayınlanmasını ve artan rekabeti göz önünde bulundurursak duyuru takvimi erkene alınabilir. OnePlus8 Pro’da öne çıkan gelişmelerin başında 120Hz ekran, kablosuz şarj, Snapdragon 865 işlemci, 5G desteği ve dörtlü arka kamera olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu