Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme Narzo 50 Piyasayı Sallamaya Geliyor! İşte Çıkış Tarihi

Şirketin ünlü serilerinden realme Narzo 50, çok yakın olan çıkış tarihi ile gündemde. İşte cihazın son detayları karşınızda.

Mobil devinin bir dizi yeni akıllı telefon modelleri ile yelpazesini genişleteceği bildiriliyor. Yaklaşan bu modellerden biri ise realme Narzo 50 olarak kayıtlara geçti. Ünlü bir sızıntıcı, bu akıllı telefon modelinin beklenenden daha erken bir vakitte çıkış yapacağını aktardı. Gelin son detayları inceleyelim.

realma Narzo 50 24 Şubat’ta Tanıtılabilir

Ünlü sızıntıcı, Narzo 50 lansmanının, son raporlarda belirtilen tarihten tam 1 ay önce olan 24 Şubat tarihini işaret etti. Uzun zamandır beklenen akıllı telefon bu etkinlikte piyasaya sürülecek. Etkinlik, Narzo 50A Prime modelini de kapsayabilir.

Narzo 50’ye geri dönersek, raporlar akıllı telefonda birincil olarak yer alan 50 Megapiksel gücündeki kamerayı ortaya çıkarmıştı. Bu kamera ile birlikte cihaz arkasında toplamda üç kameraya sahip olacak.

realme Narzo 50

Kutudan 4.800 mAh kapasiteli büyük bir pil ile tanıtılması beklenen cihaz, 33W hızlı şarj desteğini de taşıyacak. En düşük 4GB ve 128GB dahili depolama seçeneği sunarken en yüksek 6GB ve 128GB seçeneği vermesi beklenen cihaz, BIS ve NTBC gibi sertifika süreçlerinden başarıyla geçti. Bu durum da yukarıda belirttiğimiz tarihi kısmen onaylıyor.

Uygun fiyatı ile tanıtılması beklenen akıllı telefonun 24 Şubat’ta tanıtılabileceğini tekrardan hatırlatalım. Cihazın ülkemize giriş yapıp yapmayacağı belli değil ancak gelirse büyük talep görecektir. Yeni gelişmeler için sıkı takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu