Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuXiaomi

Xiaomi Mi 8 SE ve Meizu X8 rekabetine hazır mısınız?

Meizu’nun kurucusu Jack Wong, şirketin topluluk forumunda alışılmadık bir şekilde şirketin sonraki akıllı telefonları hakkında bilgiler paylaşmaya başladı. Wong, geçtiğimiz günlerde Meizu X8 isimli yeni bir telefon onayladı ve telefonun Snapdragon 710 işlemcisinden güç alacağını bildirdi. CEO yakın zamanda tanıtılacak telefon hakkında bilgiler aktarmayı sürdürüyor. Son açıklamalar Xiaomi Mi 8 SE ve Meizu X8 arasında sıkı bir rekabetin yaşanacağını gösteriyor.

Xiaomi Mi 8 SE ve Meizu X8
Xiaomi Mi 8 SE ve Meizu X8

Meizu CEO’suna göre Meizu X8, Mi 8 SE’den daha iyi bir telefon olacak. Ayrıca X8, Mi 8 SE’den daha büyük bir ekran kullanılacak. Mi 8 SE modelinde 5.88 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü ekran yer alırken, telefonun bellek birimi 4GB / 6GB RAM ve 64GB depolama şeklindeydi.

Meizu X8’de en az 6 inç büyüklüğünde bir ekranın kullanılacağı tahmin ediliyor. Sızdırılan görüntüye bakılırsa Meizu X8 rakibinden daha bir ekran / kasa oranı sunacak.

Mi 8 SE modeli 280 $ ve 315 $ fiyat etiketleri taşıyor. Meizu X8’in fiyatı şu an için bilinmiyor, fakat gelen haberler 300 $’ın altında fiyatlandırılacağı yönünde.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu