Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S21 FE İlk Özellikleri Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz günlerde tasarımı sosyal medyaya düşen ve görüntüleri ortaya çıkan Samsung Galaxy S21 FE modelinin bazı özellikleri sızdırıldı!

Şirket son zamanlarda yeni bir cihaz üzerinde durduğunu sızdırılan görüntülerle belli etmişti. İsminin Samsung Galaxy S21 FE olması beklenen cihazın bugün ise bazı özellikleri elimize geçti. Haberimizin devamında bu özelliklerden ve cihazın S21 ile olan farkından bahsedeceğiz. Haydi başlayalım!

Samsung Galaxy S21 FE Sızdırılan Özellikleri

Cihaz hakkında henüz çok fazla bir şey bilinmiyor ancak elimizde olanlar sizleri eminiz ki tatmin edecektir. Zira Samsung bu cihaz için gerçekten uğraşıyor gibi gözüküyor. Cihazın tasarımsal özelliklerinden başlamak gerekirse orijinal model gibi bu model de arkasında bir kamera çıkıntısı taşıyor. Aralarındaki fark ise bu çıkıntı asıl modelden farklı olarak cihazın rengiyle uyumlu olacak. Yani cihazın rengi mavi ise bile o çıkıntının rengi değişmeyecek ve o da mavi olacak. Tasarım hakkındaki sorularınızı aşağıdaki görsellere bakarak giderebilmenizi umuyorum.

Cihazın boyutları ise bilinen kadarıyla 155,7×74,5×7,9mm şeklinde gözüküyor. Yukarıda bahsettiğimiz kamera ile bu çıkıntı 9,3mm kalınlığa ulaşıyor. Böylelikle cihaz eski modelden daha büyük bir görünüme sahip olmuş oluyor. Cihazın yan çerçeveleri metalken arka kasası “Buzlu cam” olarak adlandırılan ama aslında şık bir görünüm verilerek elde edilen bir plastik malzemeden oluşuyor. 6,4 inç boyutunda olması beklenen bu cihazın AMOLED bir panel kullanacağı tahmin ediliyor. Arkada ise 64MP + 12MP + 12MP olmak üzere üçlü bir kamera yapısı bekleniliyor.

Bakalım Samsung kullanıcıları bu cihazdan memnun kalacak mı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu