Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Ucuz Bir Galaxy Z Flip Duyuracak

Yeni bir rapora göre Samsung, Galaxy Z Flip serisi altında ucuz bir katlanabilir telefon duyuracak. Detaylara göz atalım...

Samsung, Çin pazarında etkili olmasa da, katlanabilir telefon pazarında küresel çapta açık ara lider konumda. Marka son olarak yaz döneminde Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 modelleriyle sahne aldı. Özellikle Galaxy Z Flip 5 büyüyen ekranı, güçlü donanım özellikleri ve yeni menteşe sistemiyle kullanıcıların yoğun ilgisini görüyor. Yeni bir rapora göre Samsung bu defa ucuz bir Galaxy Z Flip serisi telefon üzerinde çalışıyor.

Bütçe dostu olması beklenen modelin detayları şu an için bilinmezken, gelecek yıl Galaxy Z Flip 6 ve Fold 6 ile birlikte çıkış yapması bekleniyor. Bazı iddialara göre bu model Galaxy Z Flip FE ismiyle çıkış yapabilir. Öte yandan Samsung, 2024’te 20 milyondan fazla katlanabilir telefon satmayı hedefliyor. Bütçe dostu bir modelle bu eşiğin aşılması içten bile değil.

Galaxy Z Flip serisi, kullanıcı deneyiminden çok fazla ödün vermeden üretim maliyetleri ile perakende satış fiyatı arasındaki ince çizgide zaten ilgi gören bir model. Daha ucuz bir Galaxy kapaklı telefon mümkün olsa da, Samsung’un daha düşük bir fiyat için telefondan hangi özellikleri çıkaracağı merak konusu. Maliyetleri azaltmak adına telefondan çıkarılacak özellilkerinden birinin IPX8 suya dayanıklılık sertifikası olması muhtemel. Aynı şekilde performans yani işlemci biriminden de ödün verilebilir.

Önümüzde daha uzun bir süre var ve bu süreçte katlanabilir telefona dair önemli sızıntılar gelecektir. Huawei’nin bu segment için uygun fiyatlı bir model geliştirdiği gelen haberler arasında. Bu gelişme karşısında Samsung’un fiyat ve teknik özellikler noktasında daha agresif olması gerekecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu