Bluetooth KulaklıkPOCORedmiTWS Kulaklık

Poco Pods ve Redmi Buds 4 Active Kulaklıkların Tasarımları Sızdırıldı

Xiaomi alt markası altında yeni Poco Pods ve Redmi Buds 4 Active kulaklıklarının tasarımları render alınarak sızdırıldı

Bugün yeni Poco Pods ve Redmi Buds 4 Active kulaklıkları tespit edildi ve tespit edilen kulaklıkların tasarımları sızdırıldı. Poco Pods, Xiaomi alt markasının ilk TWS kulaklığı olarak geçecek. Sızan renderlar Poco Pods ve Redmi Buds 4 Active kulaklıklarının tasarımlarını net bir şekilde gösteriyor.

Poco Pods ve Redmi Buds 4 Active, gövdesi ve silikon kulak uçları ile AirPods benzeri bir tasarıma sahip olduğu gözüküyor. Kulaklıkların renk tasarımı açısından ilki Poco renklerini barındıran siyah dış kutu ve gövdeye ek sarı silikonlar ve kutu içi renginde diğer model ise tamamen siyah renge sahip. Muhtemelen ilk modelin Poco adı aldında ikinci modelin de Redmi model isminde piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz. Poco modelinde farklı bir renk seçeneği bulunmayacak ancak Redmi modelinde siyah rengine eş olarak bej renk seçeneğide bulunacak. Kulaklıkların alt tarafı gözükmese de bir mikrofon ve ses asistanı için delik bulunmasını bekleyebiliriz. Ayrıca çeşitli işlemlerin gerçekleştirilmesi için dokunmatik kontrollerde bulunacak.

Tasarımları sızdırılan Poco Pods’un ve Redmi Buds 4 Active’nin henüz teknik özellikleri hakkında bilgi bulunmuyor. Ayrıca sadece teknik bilgi değil ne zaman piyasaya sürüleceği ve fiyatlandırılması hakkında bir bilgi bulunmuyor. Ancak önümüzdeki günlerde bu bilgilerin gelmesini bekleyebiliriz.

İlginizi Çekebilir: Üst Seviye Kulaklık OnePlus Buds Pro 2 Satışa Sunuldu

Ayrıca ufak bir hatırlatmada bulunmak gerekirse Poco X5 serisi Şubat ayının sonuna doğru Hindistan’da piyasaya sürülmeye başlayacak. Bu durumda Poco Pods’un da telefon piyasaya sürülürken kulaklıklarını da piyasaya sürebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu