Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemHarmonyOSHuaweiMobiroller

Huawei P50 Leica Logosu Olmadan Satışta

Huawei’nin kamera canavarı telefonu Huawei P50 tekrardan satışa sunuldu. Ancak bu sefer telefonda Leica logosu yer almıyor.

Huawei’nin Çin’deki resmi web sitesinde, Leica logosuna sahip olmayan ve bir şarj cihazıyla birlikte gelen Huawei P50 serisi beklenmedik bir şekilde yeniden piyasaya sürüldü. Xiaomi ile anlaşan Leica, Huawei gibi stratejik bir ortağı kaybetmenin cezasını ağır bir şekilde çekmişti. Xiaomi 12S Ultra, maalesef ki DxOMark’ta ilk üçe bile girememişti.

Bildiğiniz gibi görüntü işleme yetenekleri her zaman Huawei’nin amiral gemisi ürünlerinin ana satış noktası olmuştur. Leica ile olan işbirliğini sonlandıran Huawei, yakın zamanda piyasaya sürülen Huawei Mate 50 serisinde ilk kez kullanılan kendi imaj markası XMAGE’i piyasaya sürdü.

Leica logosunu kaybeden Huawei P50’nin yeni sürümlerinin XMAGE kullanmaya başladığı söyleniyor. Bu yeni sürüm daha iyi fotoğraflar çekebilir. Ancak şimdilik bu konu hakkında net bir açıklama olmadığını belirtelim. Yeniden satışa sunulma sürecinde fiyatlarda bir değişiklik yapılmadı. Huawei P50 545 dolardan, P50 Pro 750 dolardan ve P50E 500 dolardan satışa sunuluyor.

Leica logosuna sahip olmayan bu modellerin Avrupa ve Türkiye pazarına gelmeyeceği düşünülüyor. Mate 50 serisi ile kendi XMAGE görüntü işleme teknolojisine geçen Çinli teknoloji devi, artık yoluna yeni cihazlarında bu teknoloji ile devam edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu