Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Note 10 için çarpıcı iddia!

Samsung’un mobil pazarda her geçen gün kan kaybettiği gün gibi ortada. Önümüzdeki yıl ürün yol haritasında ciddi bir değişime hazırlanan Samsung, Galaxy S ve Galaxy Note serisi telefonları bu defa daha ilgi çekici hale getirmek istiyor. Güney Kore’den gelen yeni gelişmeler Galaxy Note 10 hakkında ve bu haberler doğru ise Samsung ekran tarafında önemli bir atak gerçekleştirecek.

Galaxy Note 10 büyük bir ekrana sahip olacak

6.5 inç ekranlı iPhone XS Max bunda ne kadar etkili oldu bilemiyoruz, ancak yeni gelişmeler gelecek yıl Note serisinde ekranın hem boyut hem de çözünürlük tarafında artacağını gösteriyor. “DaVinci” kod adlı telefonda iddiaya göre 6.66 inç büyüklüğünde 4K çözünürlüklü bir Super AMOLED ekran kullanılacak.

Galaxy Note 10
Galaxy Note 10

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

5G desteği barındıracak telefon her zaman olduğu gibi yılın üçüncü çeyreğinde çıkış yapacak. Telefonun işlemci biriminde pazara bağlı olarak Exynos 9820 ve Snapdragon 8150 yer alacak. Note 9’un ekranını büyük bulabilirsiniz, ancak sektördeki gelişmeler üreticileri daha büyük ekranlara zorlamakta.

Bakıldığı zaman 18:9 ekrana geçişten sonra akıllı telefon ekranlarında ciddi bir büyüme sağlandı. Gelecek yıl ise katlanabilir telefonlarla birlikte bu boyut çok rahat 7 inç seviyesini geçecektir.

 

Gear S3 ve Gear Sport için indirim vakti!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu