AndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S20 FE, Galaxy S23’ün Yeniliklerinden Birine Sahip Oluyor

Galaxy S23 serisinde ilk kez kullanılan görüntü kırpma özelliği son güncelleme ile birlikte Galaxy S230 FE için kullanıma sunuldu.

Samsung, popüler telefonu Galaxy S20 FE için nisan ayı güncellemesinin dağıtıma sunmaya başladı. Yeni güncelleme ile birlikte telefon Galaxy S23 serisinde ilk kez yer alan bir özelliğe kavuşuyor.

Samsung, amiral gemisi telefonları olan Galaxy S23 serisinde Galeri’de görüntü kırpa özelliğine yer verdi. Bu özellik Galeri’nin yanında Samsung’un yerleşik tarayıcısında da kullanılabilecek.

Güncellemeyi yüklendikten sonra, Galeri ve Samsung Internet uygulamalarında Görüntü Kırpma özelliğini kullanabileceksiniz.  Tek yapmanız gereken, bir görüntüden kesmek istediğiniz herhangi bir nesneye dokunup basılı tutmak. Bunu daha sonra farlı bir görüntü olarak kaydedebilir, başka uygulamalara ya da kişilere kopyalayabilirisniz.

S20 FE’nin 4G ve 5G versiyonlarının yanında Snapdraogn ve Exynos işlemcili modelleri mevcut. Ülkemizde Snapdragon ve Exynos işlemcili versiyonların ikisi de satılmakta. Söz konusu modellerden birini kullanıyorsanız Ayarlar menüsünden son güncellemeyi kontrol edebilirsiniz. Güncellemenin ayrıca kademeli olarak dağıtımda olduğunu belirtelim.

Samsung ayrıca güncellemeye görüntü kırpma özelliğinin yanında çok sayıda güvenlik düzeltmesi ve sistem kararlılığı sağlıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu