Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S22 Serisi Arayüzü İle Can Sıkabilir! Güncelleme Gerekli

Galaxy S22 serisinde One UI arayüzü ilk etapta hazır degil gibi görünüyor. Rakipleriyle kıyaslama yapıldığında arayüzde takılmalar görülüyor.

Samsung son yıllarda güncelleme dağıtımı noktasında diğer Android üreticilerinin önünde yer alıyor. Öte yandan şirketin akıllı telefon ve tabletlerinde yer verdiği One UI arayüzü işlevsellik bakımından en iyi arayüz olarak gösterilse de, tamamen hatalardan arındırılmış değil. Son olarak Samsung Galaxy S22 serisi Android 12 tabanlı One UI 4.1 arayüzü ile geliyor. Yazılım tarafında en güncel sürümle gelen telefonlarda arayüz noktasında bazı sıkıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.  Bir süredir arayüzde bazı uygulamaları yavaşlattığı gerekçesiyle gündem olan Samsung’un şimdi de arayüz sorunlarıyla uğraşması gerekecek.

Mobil dünyasının saygın isimlerinden Ben Geskin Galaxy S22 Ultra’daki arayüz sorunları gösteren iki video yayınladı. Arayüzdeki takılma ve gecikmeler gösterilirken Galaxy S22 Ultra, OPPO Find X5 Pro ile kıyaslanıyor. İlk etapta seçilen bir fotoğrafta yakınlaştırma-uzaklaştırma-gezdirme hareketlerinde Galaxy S22 Ultra’nın ne kadar yavaş kaldığını göreceksiniz. Hatta kullanıcı görüntüyü ekran üzerinde gezdiremiyor.

İkinci bir videoda ise Galeri’deki bazı fotoğraflara hızlı bir bakış atılıyor. Burada Galaxy S22 Ultra’nın bir amiral gemisi telefon gibi çalışmadığı görülüyor. Hatta Ben Geskin’e göre Galaxy S22 Ultra neredeyse her şeyde böyle davranıyor. Bunlar ilk etapta önemsiz gibi görünse de cihazın günlük kullanım deneyimini olumsuz etkiliyor. Samsung muhtemelen arayüzdeki takılma ve diğer hatalar için zaman içerisinde güncellemeler yayınlayacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu