Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 13 Ekranı Cennet Mahallesine Döndü!

Apple’ın yok satan telefonu iPhone 13 sorunlar yaşamaya devam ediyor. Telefonun ekranı Cennet Mahallesi gibi pespembe oldu!

Çin sosyal medyası Weibo’da, çok sayıda iPhone 13 kullanıcısı, telefonun tüm ekranının pembe ile dolduğunu bildirirken, ne yeniden başlatmanın ne de ayarları sıfırlamanın sorunu çözmediğini bildiriyor. Ayrıca, kullanıcılar pembe ekrana ek olarak, telefonda açıkça fark edilir yavaşlamaların ortaya çıktığından ve daha önce başlatılan uygulamalardan ekran görüntülerinin göründüğünden şikayet ediyorlar. Bazı telefonlar kendi kendine yeniden başlatılıyor.

Boss Lianbo isimli kullanıcının bu sorununa Apple’ın resmi müşteri desteği bugün şu yorumu yaptı; “Bu durumun bir donanım sorunu olduğuna dair uygun bildirimler almadık. Bu durum genellikle bir sistem askıda kalmasından kaynaklandığı için yaşanıyor.

Destek ekibi, kullanıcıların önce telefonu verilerini yedeklemelerini ve sistemi en son sürüme güncellemelerini öneriyor. Ayrıca, telefonunuzdaki bazı uygulamalar güncellenmemişse, uygulama sürümünün ve iOS sürümünün uyumsuz olmadığından emin olmak için bunları güncellemek iyi bir fikir gibi görünüyor.

Bu sorun iPhone 13, 13 Pro ve 13 Pro Max‘te oluşur. Durum çubuğundaki simgeler görünüyor ve tüm ekran pembeye dönüyor. Muhtemelen bu gerçekten bir tür yazılım sorunu. Apple’ın bu konu hakkında ya güncelleme yayınlaması ya da ekran değişimi için yeni bir program başlatması bekleniyor.

iPhone 13 pembe ekran

Cupertinolu teknoloji devi genellikle bu tip sorunlar karşısında kullanıcılarını bugüne kadar yarı yolda bırakmadı. Apple’ın yine yerinde hamleler yapacağını ve müşterilerini mağdur etmeyeceğini düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu