Akıllı BileklikGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Fitbit Ace 3 Teknik Özellikleri ve Görüntüleri Sızdırıldı

Şirket en son 2019’da çocuklar için bir fitness bandını tanıtmıştı. 15 Mart’ta tanıtılacak Fitbit Ace 3 özellikleri ve görüntüleri sızdırıldı.

2007 yılında kurulan Amerika merkezli şirket Google tarafından satın alınmıştı. Firma özellikle giyilebilir teknoloji ürünleri ile biliniyor. 3 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan bir IDC raporuna göre şirket; 2018 yılının üçüncü çeyreğinden itibaren Xiaomi ve Apple‘ın arkasındaki en büyük üçüncü giyilebilir firma olarak dikkat çekiyor. Firma 15 Mart’ta tanıtılacak olan en yeni ürünü Fitbit Ace 3 teknik özellikleri ve görüntüleri sızdırıldı.

Fitbit Ace 3 Teknik Özellikleri, Görüntüleri ve Çıkış Tarihi

Cihaz daha önceki modeli gibi renkli bir tasarıma sahip olacak. Cihazın üzerinde 240×240 piksel çözünürlüğe sahip 1.47 “OLED dokunmatik ekran yer alacak. Cihaz sağlık ve fitness takibi için adımsayar, uyku monitörü ve koşu, yürüyüş ve bisiklet dahil spor modları ile birlikte gelecek. Cihaz Android ve iOS cihazlarla uyumlu olarak geliyor. Ayrıca Fitbit uygulaması ile tüm verilere çocuklar ve ebeveynleri erişebilecek. Sadece 70 gram ağırlığında olan cihaz 50 metreye kadar suya dayanıklı yapıya sahip olacak. Ürünün farklı renk seçenekleri mevcut; Siyah-Kırmızı ve Mavi-Yeşil olarak satışa çıkacak. Cihazın henüz pil kapasitesi belli değil. Cihazın iki saatlik şarj süresine sahip olacağı ve sekiz günlük kullanım imkanı sunacağı söylentiler arasında yer alıyor.

Fitbit Ace 3

15 Mart’ta tanıtılacak olan ürünün henüz satış fiyatı kesinleşmiş değil. Uygun fiyatlı olarak satışa sunulmasını beklediğimiz cihazın rakipleri arasında nasıl bir satış grafiği yakalayacağını bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu