Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi K50 Ultra MIUI 14’ün Provası Olacak!

Redmi K50 Ultra cephesinde sular ısınıyor. Yeni bir rapora göre telefondaki MIUI 13 sürümü MIUI 14’e fazlasıyla benzeyecek.

Redmi’nin bugüne kadarki en gelişmiş telefonu olması beklenen Redmi K50 Ultra gittikçe yaklaşıyor. Redmi CEO’su geçtiğimiz gün telefonu kullanmaya başladığını söyleyip deneyimlerini Weibo hesabından aktarmaya başladı. Telefon hakkında bu defa mobil dünyasının bir numaralı bilgi kaynağı olan Digital Chat Station adlı hesaptan bazı bilgiler geldi.

Redmi K50 Ultra, MIUI 14’e En Yakın Telefon Olacak

Kaynak yakın zamanda tanıtılacak üst seviye Xiaomi ve Redmi telefonların tümünde MIUI 13 sürümünün yer alacağını bildirdi. Fakat Redmi K50 Ultra’daki MIUI 13 kullanıcı arayüzü MIUI 14’e daha yakın olacak. Özellikle Redmi K50 Ultra’da yeni pop-up bildirim özelliği bu gelişmelerden biri olacak.

MIUI 14 sürümüne dair kısa süre içerisinde çok sayıda sızıntı gerçekleşti. Öncelikle güncellemeyi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO cihazlar netlik kazandı. Bir diğer gelişmede ise MIUI 14’ün çok sayıda ekran görüntüsü yayınlandı. Bu görüntüler MIUI 14 ile birlikte Xiaomi’nin arayüzde önemli değişimlere yer vereceğinin ipuçları oldu.

Redmi K50 Ultra’nın öne çıkan özelliklerinden söz etmek gerekirse; telefonda 6.67inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip OLED ekran yer alacak. Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinin eşlik edeceği telefonun ana kamerasında 50 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera göreceğiz. Kamera yüksek ihtimalle 1/1.57 inçlik Samsung GN5 sensör olacak.

120 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil, stereo hoparlör, yana monte parmak izi tarayıcısı ve 12GB’a kadar RAM, 512GB’a kadar dahili depolama telefonda yer alacak diğer önemli gelişmeler olacak.

 

MIUI 14 Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! Pek Çok Şey Değişiyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu