Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Şaşırtmaya Devam Ediyor! Galaxy Note FE İçin Güncelleme Yolda!

Samsung Galaxy Note FE güncelleme alıyor. Koreli üretici son zamanlarda yayınladığı güncellemelerle kullanıcıları hayrete düşürüyor.

Koreli üreticinin eski modellerinden olan Samsung Galaxy Note FE güncelleme almaya başlayacak. Koreli üretici 2021 yılından itibaren yayınladığı güncellemelerle akıllı telefon kullanıcılarının yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelleri için yayınladığı güncellemeyle de artı puanları hanesine yazdırmayı başarmıştı. Koreli üretici bu kez de bir başka eski akıllı telefon modeli için güncelleme yayınlayacak.

Cihaz uzun zamandır hem Android güncellemesi hem de güvenlik güncellemesi almıyordu. Hatta cihaz en son 2019 yılında Android Pie güncellemesini almıştı. O tarihten itibaren hiçbir güncelleme almayan cihaz için büyük bir içeriğe sahip olmasa da yeni bir güncelleme yayınlandı.

Samsung Galaxy Note FE

Samsung son zamanlarda Android11 ile birlikte güvenlik güncellemesini yayınlıyor. Ancak Note FE modeli için sadece küçük bir güvenlik güncellemesi yayınlayacak. Ancak 3 yıl önce piyasaya sürdüğü akıllı telefonu için bu büyük bir gelişme olduğunu da belirtmek gerek.

Şubat 2021 güvenlik yaması güncellemesi Güney Kore’deki Note FE (SM-N935S) modelleri için hazır durumda. Güncelleme cihazlara N935SKSU4CUA1 yazılım sürümüyle gelecek. Ancak güncelleme cihazlar için büyük bir yenilik içermiyor.  Güncelleme ile cihaza sadece bazı güvenlik geliştirmeleri eklenecek. Bu güncellemenin Note FE modeli için yayınlanacak son güncelleme olacağı tahmin ediliyor. Çünkü cihazın piyasaya sürülmesinin üzerinden 3 yıl gibi bir süre geçti ve Samsung’un akıllı telefonlarına verdiği güncelleme desteği de oldukça kısa sürüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu