Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 piyasanın tozunu attıracak! İşte son gelişmeler

Galaxy Note 10 serisi tanıtıldı. Bu hafta içerisinde iPhone 11 ailesi, gelecek hafta Mate 30 serisi ve yine önümüzdeki birkaç hafta içerisinde Vivo Nex 3 5G görücüye çıkacak. Xiaomi’nin tüm bu amiral gemi telefonların karşısına özellikleriyle iddialı ve fiyatıyla rekabetçi bir telefon çıkaracak. Sözünü ettiğimiz telefon beklendiği gibi Xiaomi Mi Mix 4 olacak.

Xiaomi Mi Mix 4 çok ama çok iddialı olacak

Telefonun nasıl isimlendirileceği şu an için gizemini korusa da, Çinli bazı kaynaklar Mi Mix 4’ün epey iddialı olacağını gösteren bazı detaylar yayınladılar. Öncelikle telefonda 90 Hz tazelenme hızına sahip bir ekran kullanılacak. OnePlus 7 Pro’da yer alan bu gelişme Mi Mix 4’ün en önemli pazarlama özelliklerinden biri olacaktır.

Mi Mix 4’ü asıl farklı kılan detay ise şelale ekranı olacak. Oppo ve Vivo’nun ilk örneklerini gösterdiği ve bunun yanı sıra kısa süre içerisinde Mate 30 Pro’da göreceğimiz 90 derece eğimi bulan kavisli yapıdaki şelale ekran Mi Mix 4’ü rakiplerinden ayıran en önemli gelişmelerden biri olacaktır.

Telefonda 108 megapiksel çözünürlüklü Samsung üretimi kameranın yer alacağı bir kez daha onaylandı. Ön kameranın açılır bir yapıda olması sebebiyle üst çerçeve en ince formda olacak. Arkadaki üçlü kameralardan bir diğeri de periskop özellikli olup kaliteden ödün vermeden yakınlaştırma işlemi gerçekleştirecek.

24 Eylül tarihinde resmiyet kazanacak Mi Mix 4’te 40 Watt hızlı şarj desteği, Snapdragon 855 Plus işlemci, MIUI 11 ve 12 GB RAM öne çıkan diğer özellikler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu