AppleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Mac Studio Ezber Bozmaya Geliyor!

Apple’ın bugün düzenleyeceği etkinlikte Mac Studio modelini tanıtması bekleniyor. Bu canavar özellikleri ile ezber bozmaya gelecek.

Cupertinolu teknoloji devi Apple bugün yeni bir etkinlik ile karşımıza çıkacak. iPhone SE+ 5G modelini tanıtmasına kesin gözüyle bakılan Apple’ın yepyeni bir ürün daha tanıtacağı ortaya çıktı. Mac Studio ismini taşıyacağı söylenen bu canavar endüstriyel alanda rakiplerine fark atacak gibi görünüyor. Hem özellikleri hem de tasarımı ile dikkat çekecek olan Mac Studio’nun detaylarına gelin hep birlikte yakından bakalım.

Sızıntıyı yapan Luke Miani ile konuşan konuya aşina olan kişilere göre; Mac Studio, gümüş kenarları ve en yeni MacBook Pro modellerine benzer yuvarlak kenarlı beyaz bir üst kısmı ile üst üste yığılmış 2 Mac mini’yi andırıyor. Ayrıca kaynaklar Mac Studio’nun M1 Mac mini ile aynı ayak izi etrafında olduğunu, ancak yaklaşık 4 inç boyunda olduğunu söylüyor.

Mac Studio’nun, Pro Display XDR’a benzer bir tasarıma sahip olacağı da belirtiliyor. Bu modelde 27 inç büyüklüğünde daha uygun fiyatlı bir monitörün de eşlik edeceği sızıntılar arasında yer alıyor. 8 Mart yani bugün tanıtılacağı iddia edilen bu model fiyat açısından Pro modele göre daha uygun fiyatlı olacak.

Mac Studio

Luke Miani’nin yaptığı bu özel sızıntı, önceki sızıntıları doğruluyor ve tasarım hakkında daha somut bilgiler ekliyor. Bu yeni tasarım, Mac Pro gibi eksantrik öğütülmüş alüminyum delikler olmadan Mac mini minimalizm felsefesini taşıyor.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu