Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S8 Android Oreo güncellemesi geliyor

Samsung bir taraftan giriş ve orta segment modeller için Android 7.0 Nougat güncellemesini dağıtadursun, bir taraftan da amiral gemi telefonlar için Android 8.0 Oreo hazırlıklarına başladı. Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesine göre Galaxy S8 Android Oreo güncellemesi için hazırlıklar başladı. Tabii aynı hazırlıklar Galaxy S8+ için de başlamış görünüyor.

Galaxy S8 Android Oreo hazırlıkları başladı

Galaxy S8 / S8+ için hazırlanan güncellemeler G950FXXU1BQI1 ve G955FXXU1BQI1 yapı numarasına sahip olacak. Henüz güncelleme takvimi hakkında elimizde bir bilgi bulunmuyor, ancak resmi güncellemenin yıl bitmeden Galaxy S8 serisi telefonlara erişmesi bekleniyor.

Samsung, Galaxy S7 serisinde Android 7.0 Nougat güncellemesinde olduğu gibi Galaxy S8 / S8+ için de Android 8.0 beta süreci başlatabilir. Yeni yazılım beta programı sonrası iyice test edildikten sonra ve son zamanlarda kullanılan çoklu CSC yazılımları nedeniyle güncellemenin dünya genelinde çok hızlı bir şekilde kullanıma sunulması bekleniyor.

Android 8.0 sonrası telefonların çok daha hızlı bir arayüz performansı göstereceğini söyleyebiliriz. Galaxy Note 8’de yer alan bazı yazılım özelliklerinin de yine Galaxy S8 serisi modellere gelmesi bekleniyor.

Telefonlarda daha hızlı önyükleme, yeni emojiler, resim içinde resim modu, daha gelişmiş bildirim kontrolü, yeni pil ayarları, daha iyi Bluetooth ses aktarımı, daha gelişmiş depolama denetimleri, akıllı metin seçimi, yeni yazı fontları, bildirimleri erteleme, daha geniş renk gamutu ve arka plan etkinliklerinin sınırlandırılmasıyla daha iyi pil ömrü Android 8.0 güncellemesi kapsamında öne çıkan özellikler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu