Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

AnTuTu En Güçlü Android Telefonları Açıkladı, İşte Zirvenin Yeni Sahibi

AnTuTu nisan ayının en güçlü Android Telefonlar listesini açıkladı. Bir önceki ay açıklanan listeye göre zirvenin değiştiğini görüyoruz.

AnTuTu, nisan ayının geride kalmasıyla birlikte geride bıraktığımız dönemin en güçlü Android telefonları listesine açıklık getirdi. Mart ayı ile kıyaslandığında zirvenin değiştiğini görüyoruz. Xiaomi’nin bütçe dostu oyuncu telefonu Black Shark 5 Pro, en güçlü telefonlar listesinin artık zirvesinde. Açıkçası bu telefonun uzun süre zirvede kalacağını düşünüyoruz. Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alan telefonun bir numara olmasının temelinde UFS 3.1 flash bellek ve SSD’ye sahip hibrit bir depolama alt sistemi yatıyor. Black Shark 4 serisi de bu bellek çözümü sayesinde uzun süre zirvede kalmayı başardı.

Listenin ikinci ve üçüncü sırasında iki oyuncu telefonu daha görüyoruz. Sözünü ettiğimiz telefonlar Nubia Red Magic 7 Pro ve Lenovo Legion Y90. Bu telefonların ikisinde de Snapdragon 8 Gen 1 yer alıyor.

Dördüncü sıraya geldiğimizde listede MediaTek işlemcili tek telefon olan Vivo X80 karşımıza çıkıyor. Bir önceki ay aynı işlemcinin yer verildiği OPPO Find X5 Pro ve Redmi K50 Pro ise nisan ayında ilk 10 arasına girmeyi başaramıyor.

Çin pazarı için açıklanan listenin devamına alt bölümden göz atabilirsiniz. Öte yandan AnTuTu önümüzdeki günlerde en güçlü Android telefonlar listesini bu defa global çapta açıklayacak. Alt bölümdeki telefonların bazıları henüz dünya genelinde satışa sunulması için bambaşka bir liste karşımıza çıkacak.

AnTuTu Nisan Ayı En Güçlü Android Telefonlar

  1. Black Shark 5 Pro (Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti)
  2. Nubia Red Magic 7 Pro (Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti)
  3. Lenovo Legion Y90 (Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti)
  4. Vivo X80 (MediaTek Dimensity 9000 yonga seti)
  5. iQOO 9 (Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti)
  6. iQOO 9 (Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti)
  7. Vivo X Note (Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti)
  8. iQOO Neo 6 (Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti)
  9. Xiaomi 12 Pro (Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti)
  10. Realme GT 2 Pro (Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti)

Vivo X80 Tanıtıldı, Amiral Gemilerine Kafa Tutuyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu