Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4, 200 $ İndirimle Ön Siparişte

Samsung’un katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 şimdiden sipariş edilebiliyor. Şimdi sişariş edenler indirimden yararlanıyor.

Samsung bir sonraki katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 için erken rezervasyonları başlattı. Şirket katlanabilir telefonların yanında Galaxy Watch 5 serisi ve Galaxy Buds Pro 2’yi 10 Ağustos tarihinde duyuracak. Her şey yolunda giderse tüm bu ürünler 26 Ağustos tarihinde birçok ülkede raflardaki yerini alacak. Türkiye için de satış sürecinin bu tarihte başlamasını bekliyoruz.

Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 Ön Siparişte

Tanıtım tarihine yaklaşık 3 hafta varken Samsung yeni nesil katlanabilir telefonlar için erken rezervasyonları başlattı. Telefonu sipariş edenler çeşitli indirimler, hediyeler veya mağaza kredilerinden yararlanacak. Samsung, ön siparişiniz sırasında kullanmanız için 200$‘a kadar Samsung Kredisi sunacak.  Z Flip4 veya Z Fold 4 100$’a, Galaxy Watch 5  50$’a ve Galaxy Buds 2 Pro 30$’a rezerve edilebilmekte.

Hem Galaxy Z Fold4 hem de Galaxy Z Flip 4 Türkiye’de de ön siparişe açıldığında yanında çeşitli promosyonlar yer alacaktır. Samsung ayrıca katlanabilir telefonlar için takas programı da açacaktır.

Galaxy Z Fold 4

Samsung’un iki katlanabilir telefonu Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alacak. Kutudan Android 12 sürümüyle çıkacak telefonlarda kamera tarafındaki gelişmeler dikkat çekecek. Galaxy Z Flip 4’te pilin büyümesinin yanında artık 25 watt hızlı şarj desteği sunulmakta. Dikkate değer bir diğer gelişme ise yeni nesil çerçeve olacak. Samsung bu sayede telefonlarda oluşan katlama izini önemli ölçüde giderecek.

Galaxy Z Fold 4 Resmi Görselleri Eşliğinde Karşınızda!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu