Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 10T Kamera Özellikleri Netleşti, İşte Kamera Örnekleri

Tanıtımı tarihi yaklaşan OnePlus 10T kamera örnekleriyle karşımızda. Amiral gemisi telefonun kamera özellikleri de belli olmuş durumda.

3 Ağustos tarihinde resmi duyurusu gerçekleşecek OnePlus 10T kamera özellikleriyle sahne aldı. Merakla beklenen telefonun ayrıca tüm kamera özellikleri de netlik kazanmış durumda. O zaman OnePlus 10T’nin önce kamera özelliklerine akabinde diğer tüm detaylarına göz atalım.

OnePlus 10T Kamera Özellikleri

OnePlus 10T’nin arka tarafında üçlü kamera kurulumu göreceğiz. 50 megapiksel Sony IMX766 sensörü ana kamerada yer alacak. Sensör 1/1.56 inç boyutunda olup, hem optik hem de elektronik görüntü sabitlemeyi destekleyecek. Ana kameraya ek olarak telefonda 16 megapiksel 119,9 derecelik ultra geniş kamera ve 2 megapiksel makro kamera göreceğiz.

Şirket, Hasselblad’ın OnePlus 10T’deki kamera sisteminin ayarlanması ve geliştirilmesinde olmadığını doğruladı. Telefonda bunun yerine güncellenmiş bir algoritmayla gelen ve kameranın görüntüleri daha hızlı ve daha ayrıntılı bir şekilde çekmesini sağlayan bir Görüntü Netliği Motoruna (ICE) sahip olacak.

Telefon onlarca çekim yapıyor ve aralarından en iyisini son görüntü olarak seçiyor. Bu işlem, güncellenmiş ICE’de eski OnePlus cihazlarına göre çok daha hızlı. OnePlus 10T’nin ana arka kamerası, şirketin HDR 5.0 ve TurboRAW algoritmalarını ve Sony IMX766 sensörünün gücünü kullanarak daha iyi HDR fotoğraflar çekiyor.

OnePlus 10T’de Full HD+ çözünürlük ve LTPO teknolojisine sahip 6.7 inç büyüklüğünde Samsung E4 AMOLED ekran yer alacak. Bu ekran 120Hz yenileme hızına sahip olacak ve merkezinde 32 megapiksellik bir ön kamera olacak. Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alacak telefonda 150 watt hızlı şarj destekli 4.800 mAh kapasiteli bir pil göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu