Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Redmi Note 14 Pro+, Üst Modellerde Bile Olmayan Bir Kamera Sunacak

Önemli bir kaynağın aktardıklarına göre Redmi Note 14 Pro+, Xiaomi 14 Pro'da bile yer almayan bir kamera ile gelebilir.

Son günlerde 2024’ün ortalarında, hatta sonlarına doğru piyasaya sürülecek Xiaomi akıllı telefonlarıyla ilgili söylentilerin sayısı arttı. Yani, daha dün Redmi Note 13 Turbo’nun yonga setini ve fiyat aralığını öğrendik ve bugün bilgi kaynağı Dijital Chat Station Redmi Note 14 serisinin tepe modeli hakkında çarpıcı bir bilgi verdi. Redmi Note 14 Pro+ modelinden söz ediyoruz.

Redmi Note 14 Pro+ Periskop Kamera Sunacak

İlk prototiplere göre akıllı telefonun öne çıkan özelliği, amiral gemisi Xiaomi 14 Pro‘da bile yer almayan bir periskop kamera olacak. Kaynağa göre telefonda 50 megapiksel çözünürlüğünde bir periskop kamera kullanılacak. Her yıl donanım seviyesi yükseltilen Redmi Note serisi, periskop kamera ile birlikte kendi kategorisinde tartışmasız lider hale gelecektir. Kaynak ayrıca telefonun cam arka yüzeye sahip olacağını ve 1.5K çözünürlüğünde kavisli ekranla geleceğini bildiriyor.

Xiaomi 14 ve 14 Pro

Redmi Note 14 serisi 2024’ün sonbaharında tanıtılacak. Önümüzde hala çok uzun bir zaman dilimi var ve bu süreçte seride yer alacak modellere dair birçok sızıntı gerçekleşecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu