Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

Oppo Reno 10x Zoom Türkiye fiyat belli oldu! mu?

Oppo’nun yeni nesil amiral gemisi Oppo Reno 10x Zoom geçtiğimiz ay geniş katılımlı bir lansman ile Türkiye’deki basın mensuplarına tanıtıldı. Oppo lansman sonrasında hemen Reno Standart Edition modelini pazara sundu ve bizde teknoburada.net olarak telefonu sizler için inceliyoruz. Kutu açılışı ve pil testini paylaştık. Kısa süre içinde de detaylı incelemeyi sizlerle paylaşacağız. En çok merak edilen şeylerden birisi ise Oppo Reno 10x Zoom‘un ülkemizde ne kadar fiyata satılacağıydı. Bugün Vatan Bilgisayar Online mağazada ortaya çıkan Oppo Reno 10x Zoom Türkiye fiyat bir anda ortalığı karıştırdı.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Oppo Reno 10x Zoom Türkiye fiyat
Oppo Reno 10x Zoom Türkiye fiyat

Oppo Reno 10x Zoom Türkiye fiyat ortaya çıktı!

Son gelen ÖTV zamlarından sonra bizde ekip olarak telefonun fiyatını ciddi anlamda merak ediyorduk ve bugün böyle bir giriş gördük. 7.999 TL’lik fiyat ilk etapta bizi de biraz şaşırttı ama Oppo’nun hiçbir zaman ucuz bir marka olmadığını da hatırlamak gerekiyor.

Premium bir marka olan Oppo’nun bu fiyatını dilerseniz rakip telefonlar ile karşılaştıralım.

  • Samsung Galaxy S10 Plus 128 GB 7.749 TL
  • Samsung Galaxy S10 Plus 512 GB 8.749 TL
  • iPhone XS Max 256 GB 12.099 TL
  • Huawei P30 Pro 128 GB 6.999 TL (stok sorunu yaşıyor)

Oppo Reno 10X Zoom bu telefonlardan daha fazlasını sunuyor. Nasıl mı?

  • Samsung Galaxy S10 Plus‘ın 256 GB modeli olsaydı; muhtemelen Oppo Reno 10x Zoom fiyatından satılacaktı
  • iPhone olayına ise hiç girmiyoruz; zira iPhone XS Max Oppo Reno 10 Zoom‘un yanına bile yaklaşamaz; göreceksiniz
  • Huawei P30 Pro yazının hazırlandığı 24 Mayıs tarihi itibariyle Google Android web sitesinden silinmiş ve güncelleme listesinden kaldırılmış bir telefon. Ayrıca 128GB Hafıza desteğine sahip olduğunu da hatırlatalım.

Kısacası ülkemizdeki ekonomik durumları anlamak ve bunun farkına varmak gerekiyor. Temyik bozması telefon satan sitelerdeki fiyatları değil; resmi satış rakamlarına baktığınızda durum bu. Oppo Reno 10X Zoom‘un fiyatı yüksek mi? Yüksek; ama 256 GB Hafızalı iPhone XS Max ülkemizde 12.099 TL‘ye satılıyorsa; Oppo Reno 10X Zoom‘a pahalı demek ne denli doğru olacak bunu da sizin takdirinize bırakıyoruz…

Huawei P30 Pro ve Mate X için Google’dan şok karar!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu