Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Mi 10 Ultra ekran altı kamerasıyla bir ilke imza atabilir!!!

Xiaomi’nin 10.yıla özel hazırladığı Mi 10 Ultra modeli, ekran altı kamerasını kullanan ilk akıllı telefon olarak karşımıza çıkabilir.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, sürprizlerle dolu 10. Yıl dönümümü kutlamak için artık geri sayıma başladı. 11 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan bu etkinlikte şüphesiz gözler yeni Mi 10 modeline çevrildi. Bir süredir sızıntıları ile gündeme düşen Mi 10 Ultra (diğer adıyla Mi 10 Commemorative Edition) tanıtım tarihinin yaklaşması ile birlikte son kez daha karşımıza çıktı. Premium özelliklere sahip olan bu telefon, iddialara göre ekran altı kamera teknolojisini kullanan ilk telefon olarak karşımıza çıkabilir.

Bu iddiayı ortaya atan kişi, DisplaySearch’ün kurucusu ve DSCC’nin baş analisti olan Ross Young. Young’un iddialarına göre Mi 10 Ultra, ekran altı kamera teknolojisini kullanan ilk cep telefonu olabilir. Ancak bunun, gösteri amaçlı konsept bir telefon olarak da gelebileceğini ifade etti.

Mi-10-Ultra

Başka bir tanınmış kaynak olan Ice Universe’de, Mi 10 Ultra’nın herkesi şoke edecek bir özellik ile geleceğini belirtti. Aslında bu kaynakların iddialarını ve geçtiğimiz yıl ekran altı kamera çalışmalarına başlayan Xiaomi’yi göz önünde bulunduracak olursak, Mi 10 Ultra’nın böyle bir ilke imza atması yüksek bir ihtimal gibi duruyor.

Daha önceki haberlere göre Mi 10 Ultra, seramik ve şeffaf olmak üzere iki panel tasarımıyla satışa sunulacak. Bunlardan ilki  8GB RAM + 256GB ve 12GB RAM + 256GB dahili depolama ile gelirken, ikincisi ise 12GB RAM + 256 GB ve 16GB RAM+ 512GB depolama seçenekleri ile gelecek.

Bakalım Çinli üretici 11 Ağustos’ta bizlere nasıl bir sürpriz yapacak? Bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu