Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNokiaTeknoloji

Çıkmadık candan ümit kesilmez! Nokia 2V Tella görüldü!

Bir zamanların yok satan şirketi Nokia, giriş segmentine yeni bir model kazandırarak toparlanmak istiyor. İşte karşınızda 2V Tella ve GeekBench skorları!

Bir zamanların en büyüğü, en iyisi, hatta en sevileni Nokia, adeta “Çıkmadık candan ümit kesilmez!” dercesine çalışmaya devam ediyor. Piyasaya sürdüğü akıllı telefonların yanı sıra sık sık kompakt ve niteliksiz tuşlu telefonları karşımıza çıkaran şirket, katlanabilir telefon pazarına giriş yapmadan önce giriş segmentine yeni bir model kazandıracak. Peki bu yeni model bizlere neler sunacak? Daha doğrusu, Nokia 2V Tella nasıl bir cihaz olacak? Gelin bir bakalım.

Aslında yeni cihazı ile çok büyük bir vaadde bulunmayacak olan Nokia, giriş segmentine uygun fiyatlı bir model ile alternatif oluşturacak. Bu sebepten ötürü düşük donanımlı bir cihazı karşımıza çıkaracak. Bu cihazı da GeekBench‘de test eden şirket, yaklaşık 1.5 yıl önce tanıtılan Redmi 6A‘ya çok yakın skorlar elde ederken, donanım tarafında da benzer olacak. 2GB RAM‘e ek olarak MediaTek‘in Helio A22 olarak bilinen MT6761 yongasıyla piyasaya sürülecek olan Nokia 2V Tella, Android 10 ile son derece güncel olacak. Bu kısımda ufak bir parantez açmakta fayda var. Cihaz düşük donanımı sebebiyle Android 10 GO ile gelebilir.

Nokia 2V Tella GeekBench
Nokia 2V Tella GeekBench

Bunların yanı sıra GeekBench testinde aldığı skorlarla şaşırtmayan yeni Nokia; tek çekirdekte 829, çok çekirdekte ise 2.422 puan alarak giriş segmentinde yeterli olacağını gösteriyor. Peki size kalırsa efsane şirket doğru bir politika izliyor mu? Yoksa hala akıllanmadı mı? Yorumlar kısmından fikirlerinizi belirtebilirsiniz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu