Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy M50 sahneye çıkmaya hazırlanıyor!

Samsung Galaxy M serisini büyütmeye ve geliştirmeye devam ediyor. İşte bir süredir haberlerini sızdırdığımız Samsung Galaxy M50 ve yeni detayları…

Samsung orta segment pazarında Galaxy J ve Galaxy C serisini öldürdükten sonra Galaxy M serisini geliştirmeye devam ediyor. Evet Galaxy A serisi en düşük fiyattan en yüksek fiyata hatta 5G desteğine bile sahip bir seri ama Galaxy M serisi de özellikle online kanalda Hindistan pazarı gibi hassas pazarlarda Güney Koreli üreticinin yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz Haziran ayında tanıtılan Galaxy M serisinin en üst segment telefonu Galaxy M40 sonrasında Galaxy M40s beklerken bir anda Samsung Galaxy M50 adı duyulmaya başlandı.

Henüz telefonun bize ne sunacağı bilinmiyor ama bildiğiniz üzere Samsung bir önceki seride Qualcomm Snapdragon 675 yonga seti kullanmıştı. elen bilgilere göre Samsung bu sefer OPPO ve Xiaomi gibi Snapdragon 730G yonga setine geçiş yapacak. Bir süredir haberlerini yaptığımız ve detaylarını verdiğimiz yeni nesil Exynos 980 yonga seti bu telefonda kullanılabilir mi bilinmez ama Samsung‘un ciddi bir inovasyona ihtiyacı olduğu da ortadaki en büyük gerçeklerden birisi.

Öncelikle Hindistan pazarında satışa sunulacak Galaxy M50‘nin kısa süre içinde ülkemiz pazarında da satışa sunulacağını düşünüyoruz. Bu aralar merakla beklediğiniz Samsung Galaxy M30s incelemesi yapıyor ve telefonu kullanıyoruz. İncelemeleri bekleyin bakalım Galaxy M30s bizlere ne sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu