Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Üç silahşörler: Xiaomi 12 Serisi Kılıfları Ortaya Çıktı

Xiaomi 12 serisi gündemden düşmüyor. Şimdi seride yer alacak üç canavara ait kılıf görüntüleri interenete sızdırıldı. İşte görüntüler…

Akıllı telefon pazarında yeni yıla hazırlık tüm hızıyla devam ediyor. Üreticiler, yıl sonuna yaklaşırken artık geri sayıma başladı. Bilindiği üzere geçtiğimiz ay Qualcomm, amiral gemisi yongası Snapdragon 8 Gen1 işlemcisini piyasaya sürdü. 2022 yılındaki çoğu üst düzey telefona güç verecek olan bu yonga seti, kısa süre önce Motorola’nın Edge  X30 modeliyle sahne aldı.

Şimdi ise Motorola’nın ardından gözler Xiaomi’ye çevrildi. Yeni yıla merakla beklenen Xiaomi 12 serisi damga buracak. Üstelik bu modellerde Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinin kullanılacağı onaylanmış durumda.

Xiaomi 12, 12 Pro ve 12 Ultra modellerinin kılıfları sızdırıldı

Xiaomi 12 serisi hakkında sızıntı bombardımanı devam ediyor. Çinli üreticinin yeni akıllı telefonları, artık tanıtım tarihine doğru yaklaşırken daha çok karşımıza çıkmaya başladı. Son olarak tasarımsal çizimleriyle sızdırılan Xiaomi 12 ailesi, bu kez de kılıflarıyla ortaya çıktı.

Geçen yıl olduğu gibi Xiaomi, bu yıl da amiral gemisi modellerini seri halinde getirecek. Öne çıkan raporlara göre bu seri; Xiaomi 12, 12 Pro ve 12 Ultra üçlüsünden oluşacak. Bu modellerden 12 ve 12 Pro modellerinin aralık ayı sonunda piyasaya çıkması bekleniyor.

Teknik özellikler açısından ise Xiaomi 12 ve 12 Pro, OLED ekranla gelecek en güçlü Android işlemcisi Snapdragon 8 Gen1 yonga setiyle donatılacak. Cihazların genel olarak ne gibi özelliklerle geleceği herkes tarafından biliniyor. Ancak tasarım konusundaki soru işaretleri hala sürüyor.

Her geçen gün farklı görünümleriyle gündeme gelen Xiaomi 12 serisi, artık tanıtım tarihine yaklaşırken muhtemel tasarımı gözler önüne seren kılıflarıyla sızdırıldı.

Yukarıda da görüldüğü üzere bu kılıflar, Xiaomi 12, 12 Pro ve 12 Ultra modellerinin tasarımını ortaya koyuyor. Görselin ne kadar doğruluk payına sahip olduğu henüz bilinmese de, en azından telefonların tasarımına dair bazı sinyaller verdiğini belirtmekte fayda var.

Ancak TeknoBurada ailesi olarak biz bu tasarımın çok fazla beğeni alacağını tahmin etmiyoruz. Zira kullanıcılar artık çok fazla kamera görmekten sıkılmış iken, Xiaomi’nin yeni amiral gemilerinde bu tasarıma yer vereceğini açıkçası çok doğru bulmuyoruz. Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Gelin forumda tartışalım…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu