Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei, bütçe dostu yeni cihazı 10e modelini tanıttı!!!

Huawei, kullanıcılarının bütçelerine uygun, büyük batarya ve büyük ekrana sahip yeni telefonu Huawei 10e modelini tanıttı.

Huawei, sadece amiral gemisi cihazlar üzerine çalışan bir şirket değil. Gerek katlanabilir , gerek orta segment, gerekse bütçe dostu giriş telefonları olsun,hepsinin üzerine çalışmalar yapmakta. Hatırlayacaksınız şirket geçtiğimiz aylardan itibaren enjoy ailesi giriş modeli cihazlarını pazara sunmuştu. Bunlar  sırasıyla, Enjoy 10, Enjoy 10S ve Enjoy 10 Plus modelleriydi. Çinli şirket bugün bu aileye üzerine  bir süredir çalıştığı yeni üyesi 10e  modelini ekledi. Enjoy 10 ailesinin dördüncü modeli olan bu cihaz, daha büyük kapasiteli pili, daha geniş depolama alanı ve dev ekranı ile dikkatleri üzerine çekecek gibi duruyor.

Huawei Enjoy 10e, ekranda 2,65mm boyutunda su damlası çentikle beraber geliyor. Ayrıca şirket bu cihazının ekranı diğerlerine kıyasla biraz daha büyüterek değişikliğe gitmişe benziyor. 10e 6.3 inç,  1600 × 720 piksel çözünürlüğüne sahip IPS bir ekran ile geliyor. Cihazın ekran oranı ise, % 88.4 mm’lik bir boyuta ve % 70’lik  renk gamına sahip. Şirket bu telefonda inci beyazı, zümrüt yeşili ve gece siyahı renkleri ile gözlerimizi kamaştıracak gibi duruyor.

Gelin biraz da cihazın kamera özelliklerinden bahsedelim:

Huawei 10e, arka kamerada 13 megapiksellik ana kamera ve buna ek 2 megapiksellik ikinci bir kamera ile gelecek. Ön kameradan bahsedecek olursak şirket bu cihazda, 8 megapiksel’lik,  F1.8 + F2.4 ve 2.0 sensörüne sahip çift ön kamera ile karşımıza çıkacak.

İşlemci özelliklerinden bahsedecek olursak Çinli şirket bu telefonun gücünü MediaTek Helio P35 MT6765 yonga setinden karşılayacak. Ayrıca telefon, 64GB / 128GB dahili depolama ve 4GB RAM ile gelecek. Son olarak 10e modelinin bataryasına değinecek olursak şirket çok büyük bir değişikliğe gitmiş gibi görünüyor. Diğer enjoy modellerine kıyasla şirket bu telefonda 3.200 mAh pilden vazgeçerek 5.000 mAh bataryasıyla çığır açacak gibi duruyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu