Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Orijinal iPhone Aksesuarlarında indirim Kampanyası!

Akıllı telefon pazarında üreticilerin, tüketicileri memnun etme noktasında ellerinden geleni yaptıklarına şahit oluyoruz. Küçük bir servet ödediğimiz telefonlarımızı korumak için taktığımız kılıf ya da cam koruma malzemelerinin orijinal olması ise bir hayli önemli. Bu bağlamda da özellikle iPhone kullanıcıları orijinal ürün kullanma noktasında da bir hayli hassaslar. Türkiye’nin yeni nesil online alışveriş platformu MobilPark.com ise Orijinal iPhone Aksesuar Ürünlerinde indirim kampanyası ile karşımıza çıktı. Birçok üründe yaptıkları günlük kampanya ve indirimlerle kullanıcılarına en kaliteli ürünleri daima en uygun fiyatla sunmayı hedefleyen MobilPark.Com‘un bu indirimlerine gelin yakından bakalım.

Orijinal iPhone Aksesuar Ürünlerinde indirim Miktarı Ne Kadar?

MobilPark.com’un kullanıcılarına sunduğu avantajlı kampanya neticesinde Orijinal Apple Aksesuarlarına %30 indirimle ulaşabiliyorsunuz. Bunlardan bazılarını da siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istiyoruz. Önümüzdeki hafta yapacağımız bir kampanya ile MobilPark.Com üzerinden büyük hediyeleri siz okuyucularımızla buluşturacağız. Öncelikle 1000 TL’lik hediye çeki dağıtımımız olacak. Bunun duyurusunu önümüzdeki günlerde siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

Sürekli eBay ya da Amazon’un indirimlerini paylaşırken ülkemizden de böyle indirim haberlerini vermek oldukça keyifli. Normalde Apple’ın sitesinde 179 TL’ye satılan kılıfları 125 TL’ye orijinal ürün garantisi altında satın alabilirsiniz.

MoilPark.Com güvencesi aldığınız orijinal Apple ürünlerini gönül rahatlığı ile kullanabilirken aynı gün ücretsiz kargo gibi seçeneklerden de yararlanabiliyorsunuz.

Orijinal Apple Kablo İndirim Fırsatını Kaçırmayın!

Apple sahiplerinin en canını acıtan durumlardan birisi ise sanırız kabloya verilen paralar oluyor. MobilPark.Com’un bu noktada da kullanıcılarına yardımcı oluğunu görüyoruz.

Apple Orijinal Kablo İndirim
Apple Orijinal Kablo İndirim

Orijinal Cam Koruyucu İndirimi

Cam koruyucu tarafında cep telefonu satan bayilere güvensek de biz size her zaman orijinal ürünleri öneriyoruz. Uygun olmayan plastik cam koruyucuların darbeleri önlemek yerine darbeleri ekranın her noktasına dağıttığına şahit oluyoruz. Zira orijinal ürünlerde nano baloncuklar darbenin emilmesini sağlıyor. 10 TL’ye satılan ekran koruyucuların fiyatlarına aldanmayın ve lütfen orijinal ürünler kullanın…

Akıllı telefonlarımız hayatımızın en önemli parçası ve bunları korumak için de elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. Bu ve buna benzer kampanyalar sayesinde orijinal ürün kullanımını teşvik etmeye devam edeceğiz. İnternette gezerken MobilPark.Com adresine bir bakmayı ihmal etmeyin…

Telefon Kılıfı Alırken Dikkatli Olun!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu