Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 11 Pro Resmen Göründü! Bize Bunlarla Gel Xiaomi Bey

Herkesin merakla beklediği Xiaomi Mi 11 Pro modeli bugün reklam afişi ile resmen göründü. Değişik tasarım daha fazla özellik…

Akıllı telefon pazarında Snapdragon 888 yonga seti heyecanı yaşanıyor. Dünyanın ilk Snapdragon 888’li telefonu geçtiğimiz hafta tanıtılan Xiaomi Mi 11 oldu. Xiaomi Mi 11 serisi tanıtılırken hepimiz gözlerimizi Mi 11 Pro’ya çevirmiştik ama lansmanda Xiaomi Mi 11 Pro resmen tanıtılmadı. Herkes birbirine Pro modelinin tanıtılıp tanıtılmayacağını sorarken Xiaomi Mi 11 Pro’nun Şubat ayında tanıtılacağı ile ilgili bilgiler gelmeye başladı.

Geçtiğimiz gün size Mi 11 Pro’nun ilk sızan görselini paylaştık. Bugün ise reklam afişi resmen ortaya çıktı. Görsele baktığımızda gri ve mavi renkte iki telefon görüyoruz. Arka kamera tasarımı ise Mi 11 serisi ile alakasız. Hatta biraz Mi 10 Ultra modeline benziyor dersek yanlış bir ifadede bulunmamış oluruz. Telefonun arkasında dörtlü bir kamera yapısı var. Bu kameralardan en dikkat çekeni ise aynen Mi 10 Ultra modelinde olduğu gibi 120X Zoom özelliğine sahip bir periskop lens görüyoruz.

Diğer kameraların ise ana kamera, telefoto lens ve geniş açı lens olacağından eminiz. Zira Mi 11 serisinde telefoto lens olmaması ciddi eleştiri konusu olmuştu. Ana kameranın Mi 11 serisindeki 108 megapiksel kamera sensörü olmayacağı da kesinleşen detaylardan. Gelen bilgilere göre Xiaomi’nin Mi 11 Pro modelinde 50 megapiksel Sony IMX 766 sensörü kullanacak. Xiaomi Mi 11 Pro’nun da Mi 11 modelinde olduğu gibi Snapdragon 888 yonga seti kullanacağı kesin olan bilgiler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu