Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarXiaomi

Xiaomi Mix Fold 4 ve Mix Flip Hakkında Bilgiler Paylaşıldı

Xiaomi Mix Fold 4 ve Mix Flip modelleri hakkında bilgiler paylaşıldı. Cihazların bir tek resmi tanıtımı kaldı.

Xiaomi’nin bir süredir yeni nesil katlanabilir telefonlar üzerinde çalıştığı söyleniyor. Şirket, 2023’teki Mix Fold 3’ü bu yıl Xiaomi Mix Fold 4 ile takip edecek. Xiaomi’nin muhtemelen Mix Flip olarak adlandırılan ilk dikey katlanır telefonuna dair söylentiler var.

Tanınmış sızıntı kaynağı Digital Chat Sation, bugün bir Weibo gönderisi aracılığıyla bu gelecek akıllı telefonların birkaç ayrıntısını paylaştı. İçeriden edinilen bilgiye göre Xiaomi, Mix Fold 4 ve Mix Flip’i 2024’ün üçüncü çeyreğinde piyasaya sürebilir.

Her iki katlanabilir cihazın da benzer kamera özelliklerine sahip olduğu söyleniyor. Ana sensör, 1/1,55” algılama alanına ve optik görüntü sabitlemeye sahip 50 megapiksel bir tetikleyici olacak. Bu cihaza, 2x telefoto kamera için ½,8 inç sensörlü OmniVision OV60A eşlik edecek.

Ayrıca Xiaomi Mix Fold 4 modelinde 12 MP ultra geniş açılı ve 5x optik yakınlaştırmalı 10 MP periskop telefoto kamera da bulunacak.

Uzman, gerçek pil boyutu ve şarj hızının henüz belirsiz olmasına rağmen telefonların kablosuz şarj desteğine sahip olacağını da sözlerine ekledi. DCS, suya karşı da koruma sağlanacağını söylüyor.

Şu ana kadar katlanabilir Xiaomi’lerin hiçbirinde suya veya su sıçramasına karşı herhangi bir koruma bulunmadığından bu hoş bir yükseltme olacak. Son olarak, içeriden biri, katlanabilir cihazın son derece ince bir profile sahip olduğunu ve muhtemelen piyasaya sürüldüğünde piyasadaki en ince ürün olacağını ima ediyor.

Mix Fold 4 ve Mix Flip ile ilgili diğer söylentiler, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4’e sahip olacaklarını ve uydu bağlantısı desteği getireceklerini gösteriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu