Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme RMX2121 görüldü! İlk defa farklı bir kamera düzeni; nihayet Realme!

OPPO’nun dikkat çeken başarılı alt markası nihayet alışılagelmiş tasarım kalıbından kendini soyutluyır! İşte daha farklı görünen Realme RMX2121!

Son dönemde pazarın belkide en dikkat çekici üreticisi olan Realme, her ne kadar donanım tarafında oldukça başarılı olsa da; tasarım tarafında sürekli kendini tekrar ediyor. Özellikle arka tarafta yer alan kamera kurulumunu sürekli aynı biçimde karşımıza çıkaran şirket, bazı kullanıcıların da tepkisi ile karşılaşıyor. İçinizden “Abartmayın kardeşim ya!” gibisinden söyleniyor olabilirsiniz; ancak Realme, 5 serisinden X3 serisine, 6 serisinden X50 serisine kadar birçok modelinde dörtlü kamera kurulumunu sol üst köşeye alt alta diziyor. Bu da bir zaman sonra ciddi anlamda kabak tadı vermeye başlıyor.

Ancak görünen o ki; şirket yeni cihazı ile bu tasarımdan kendini az buçuk arındıracak. Öyle ki RMX2121 kod adıyla TENAA listelerinde göze çarpan yeni Realme modeli, diğer cihazlardan biraz daha farklı bir tasarımı karşımıza  çıkartıyor. Her ne kadar bu da özgün bir tasarım olmasa da, şirketin diğer cihazlarına göre daha farklı bir görüntü sunması birçok insana “Çok şükür Realme” dedirtti.

Realme RMX2121

Arka tarafın dışında ön tarafta sol üst köşeye konumlandırılmış ön kamera yer alırken, tasarımsal olarak daha fazla detaya ulaşamıyoruz. Donanım tarafında ise cihazın OLED panele ve OPPO cihazlarda gördüğümüz gibi çift hücreli bir pile sahip olacağı, yapılan iddialar arasında boy gösteriyor. Aynı zamanda iddialar, bu pil hücrelerinin 2.250 mAh kapasiteli olacağı ve cihaza toplamda 4.500 mAh pil gücü sunacağını belirtiyor. Bunun amacı ise 65W hızlı şarj teknolojisinin daha verimli olmasını ve cihazın daha az ısınmasını sağlamak…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu