Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTecno MobileTeknoloji

Tecno Spark 7 Pro Piyasaya Sürüldü! Özellikleri Detaylandırıldı

Ülkemiz de ve dünya da tanınan Tecno markası yeni telefonunu duyurdu. Tecno Spark 7 Pro Hindistan’da lansmana çıktı. Sırada neresi var?

Akıllı telefon dünyasına yeni üyeler katılmaya devam ediyor. Ülkemiz de ve dünya da onlarca farklı akıllı telefon modeli ile adından söz ettiren Tecno markasından güzel haberler geldi. Geçtiğimiz haftalar da haberlerimiz de defalarca kez yer alan Tecno Spark 7 Pro nihayet lansmana çıktı. Piyasaya sürülmeden önce pek çok özelliklerini yakından incelediğimiz telefon çok satacak gibi görünüyor. Hindistan üzerinde bu sabah saatlerinde piyasaya sürülen telefon modelinin özellikleri de bir kez daha detaylı olarak paylaşıldı. Hadi şu telefona daha yakından bir göz atalım.

Akıllı telefon haberlerini takip edipte Tecno markasını duymayan yoktur heralde. Birbirinden farklı amiral gemileri ile milyonlara ulaşan şirket genellikle Asya ülkelerinde yüksek satışlara imza atıyor. Ülkemizde de yer alan telefon markası yeni bir akıllı telefon ile yine beklentilerin ötesini vadedecek.

"<yoastmark

Tecno Spark 7 Pro Özellikleri

MediaTek Helio G80 yonga seti ile karşımıza çıkan yeni telefon modeli 5.000mAh bataryaya ev sahipliği yapıyor. 90Hz ekran yenileme hızına sahip olan akıllı telefon 6.6 inç 90Hz ekrana sahip. 48MP ana kamera ile karşımıza çıkan telefon modeli iki farklı varyanta sahip. Bu varyantlar da 4GB RAM + 64GB depolama, 6GB RAM + 64GB depolama olarak duyuruldu. Bunlara ek olarak 4 farklı renk seçeneğine sahip olduğu bilinen telefonun fiyat etiketi 9.999 Rs yani 1.155 TL Olarak duyuruldu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu