Akıllı BileklikHuawei

Huawei Band 9 Göründü, Çok Yakında Geliyor

Huawei'in bir sonraki fitness takipçisi bilekliği ortaya çıktı. Huawei Band 9 ismiyle çıkış yapacak olan bileklik bakalım neler sunacak.

Huawei önümüzdeki süreçte birçok yeni cihazı tüketicilerin beğenisine sunacak. Bunların başında mart ayında tanıtılması beklenen P70 serisi geliyor. Bir yandan katlanabilir telefonlar da hazırlayan markanın giyilebilir cihaz kategorisi için de bir ürün hazırladığı ortaya çıktı. Huawei Band 9 ismiyle çıkış yapacak olan fitness takipçisi Malezya’nın SIRIM sertifikasyon veritabanında ortaya çıktı ve bu da cihazın yakında küresel bir lansmanda çıkış yapacağını gösteriyor.

Sertifika, teknik özellikler veya özellikler konusunda bilgi vermese de Huawei Band 9, geçen yıl raflara çıkan Band 8’in yerini alacak. Referans oluşturması açısında Huawei Band 8’in teknik özelliklerini hatırlayalım.

Huawei Band 8’de 1,47 inç büyüklüğünde AMOLED ekran yer alıyor. Bileklik, gelişmiş doğruluk ve kişiselleştirilmiş uyku tavsiyesi için Huawei’nin TruSleep 3.0 uyku izleme teknolojisine de sahip. Cihazda ayrıca daha iyi bilgiler için 7 günlük dinlenme kalp atış hızı grafiği sunan TruSeen 5.0 kalp atış hızı izleme teknolojisi bulunuyor.

Band 8, uyku ve kalp sağlığının ötesinde 100’ün üzerinde spor modu, kandaki oksijen tespiti, kadın sağlığı takibi ve tüm gün stres izleme özelliklerini bünyesinde barındırıyor. Yalnızca 45 dakikada %0’dan %100’e olan cihaz 14 günlük pil süresiyle öne çıkıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu