Android GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Nihayet Galaxy S22 Serisi İçin Merakla Beklenen Güncelleme Geldi!

Samsung, kademeli olarak One UI 6.0 beta güncellemesini sunuyor. En son S23 serisine gelen güncelleme şimdi S22 serisi için sunuldu.

Samsung Galaxy S23 serisine yönelik ilk One UI 6.0 beta güncellemesine birkaç hafta önce başlamıştı. Birkaç gün sonra Galaxy A34 ve Galaxy A54 modelleri de bu One UI 6.0 beta güncellemesini aldı. Artık sıra firmanın bir önceki amiral gemisi Galaxy S22 serisine geldi. Galaxy S22 serisi Android 14 tabanlı One UI 6.0 beta güncellemesini sonunda aldı. S22 serisi için sunulan güncelleme firmanın anavatanı Güney Kore’de kullanıma sunulduğunu söylemeliyiz.

Galaxy S22 serisi One UI 6.0 Beta
Galaxy S22 serisi One UI 6.0 Beta

One UI 6.0 beta güncellemesi henüz ülkemizde kullanıma sunulmadı. Sunulduğu zaman S22 serisi telefonunuza Samsung Members uygulamasını yükleyebilir, ardından Samsung hesabınızı kullanarak uygulamada oturum açmalısınız. Ardından One UI 6.0 Beta’ya tıklayabilirsiniz. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra Ayarlar » Yazılım güncelleme bölümüne gidebilir ve yeni güncellemeyi yüklemek için İndir ve yükle’ye dokunabilirsiniz.

One UI 6 araüyüzü, Android 14 sürümüyle birlikte gelecek ve daha fazla özelleştirme ve kullanım kolaylığı sunacak. Arayüz tasarımına odaklanan firma kilit ekranı ile saat yüzlerini kişiselleştirme imkanı getiriyor. Bu güncelleme ile birlikte, telefonun kilit ekranı ve saat yüzleri kişiselleştirilebilir hale geliyor. Ayrıca, saat yüzlerini hareket ettirmek de mümkün olacak. Android 14’ün medya oynatıcısında yer alan dalgalı arama çubuğuna da Samsung’un kendi yorumu eklenmiş.

Samsung, widget’ları da önemli ölçüde geliştiriyor. Özelleştirilebilen yeni kamera widget’ı ile kamera uygulamasına hızlı erişim sağlanabilecek. Ayrıca, hava durumu widget’ı da yenilenmiş. Hava durumu kısayolu artol yağmur olasılığı gibi detayları da gösterebilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu