Akıllı TelefonAndroidGeneliOS

Google’dan WhatsApp’a Rakip: Google Allo Yayınlandı

Google’ın aylardır beklenen anlık mesajlaşması uygulaması Google Allo nihayet yayınlandı. Uygulama Android ve iOS platformalarında artık kullanılabilir.

Google’ın mayıs ayında düzenlediği geliştiriciler konferansında duyurduğu anlık mesajlaşma uygulaması Google Allo, Android ve iOS platformları için yayınlandı.

Allo Android uygulaması henüz ülkemizde kullanıma sunulmadı. Ancak dilerseniz buradaki link aracılığıyla ön kayıt yaptırarak, uygulama yayınlanır yayınlanmaz indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz bunun yerine uygulamaya ait APK dosyasını buradan indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulamanın iOS sürümünü ise buradan indirebilirsiniz.

google-allo

Google Allo Neler Sunuyor?

Google’ın yeni anlık mesajlaşması uygulaması gelişmiş özelliklerle donatılmış durumda. Telefon numarası girerek aktif duruma getirilen Google Allo bir mesajlaşma uygulamasından ötesini sunuyor. Google Asistan desteğine sahip olan uygulamada sohbet esnasında asistana konum ya da maç sonucu gibi sorular yönelterek yanıtlar almanız mümkün.

Uçtan uca şifreleme özelliğine sahip olan uygulamada gönderilen mesajların yazı boyutunu parmak hareketleriyle büyütebilirsiniz. GIF ve çıkarma gönderme desteğine de sahip olan uygulamada ayrıca fotoğrafları göndermeden önce düzenlemek mümkün.

>> İlginizi çekebilir; Huawei P9 Lite Kutu Açılışı – Türkiye’de Bir İlk Daha

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu